Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

batuu123

80+ Bronze
Fanboyluk denilen şeyi tamamen yaşamışsın, yazdıklarından Nvdia şirketine ortak olduğunu bile düşündüm, yani resmen Fanboy denilen şeyin son evresindesin kardeşim sen, uzun zamandır forumda böyle gereksiz, alakasız konu görmemiştim.
sirkete ortak degilim de 45 gram altını satıp nvidia hissesi aldım sayilir mi bi de 4070ti li sistem topladım kargoda suan tesekkurler iltifatların icin

ISwistly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Karademir
Rx 6700 XT kullanıyorum. Fsr 3 çıkacak diye seviniyordum ama kalite modunda bile iğrenç görünüyor yazık. Amd Nvidia'ya kafa tutmasın artık.

Batu yeter kardeşim kes daha. Ulan Nvidiayı övücem Amd'yi gömücem diye demedik laf bırakmamışsınız. 17 sayfanın 17'sini de okudum. Amd'ye sallıyacağım diye neden kullanıcılara saldırıyorsun. Yapıcı eleştirişni yap ona bir şey demiyorum ama yorumlarınızı okurken resmen kalbim sıkıştı. Ben ekran kartına, pc ye devamlı para veremem. O kadar param da yok. Ama iyi laf atmışsın, sözlerinşn nereye gittiğine bakmadan bütçesi düşük olanlara da... Yapmayın şunları. Bütçem yok alamıyorum, hiç almıyayım o zaman. #konukapatılsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasin
sirkete ortak degilim de 45 gram altını satıp nvidia hissesi aldım sayilir mi bi de 4070ti li sistem topladım kargoda suan tesekkurler iltifatların icin
45 gram altının kaç lira ettiğini bile bilmez, gelir burda marka kötüler, çamur atar, kardeşim almışsan 4070 hayırlı olsun, tepe tepe kullan, senin haddin mi ki gelmişsin AMD kartını kötülüyorsun, işine gücüne bak hadi bekleme yapma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mehmet zahit
3-5k fazla verip 2 kat fazla fpsi görüntü bozulmadan oynayacağım, sende görüntü bozulmaması için fsr 3 yada frame gen hatta ray tracing bile açamadan benden 2 kat az fps alıp oynayacaksın, driver sorunları falan da cabası.. muahh
yalnız 3-5 k dediğin para 10k

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can İmir
daha yeni 4070ti aldım lutfen oyle bisi olmasın ama olsa da sorun yok sonucta teknoloji bu onun hızına yetismek mumkun degil her sene güncel kalmak için üst modeli almalısın bu iphone falan alırken de geçerli araba alırken de ayrıca simdi sana neden destek vermedigini sayfalarca anlatırdım da neyse.. anlamazsınız
Tercih meselesi ama Amd tekel Nvidia ya ve tekel İntel'e kafa tuttu. Bu bile büyük bir başarıdır. Eksikleri çok fazla orda haklısın ama daha düne kadar amd alınmaz yanıyor diyorduk o sorun düzeldi. Eminim ki yazılım da rx 8000 serisinde gerek rt gerek fsr olarak çok iyi hale gelecekdir.

koray1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
koray1234
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
Dlss 4.0 rtx 4000 serisine gelmeyince ndivyacılar olur gibi

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Taraf tutmak ve inanmışlık çok tehlikeli şeyler. Böyle konular görünce hep amd daha iyi diyen arkadaşını öldüren nvidia fanboyu rus geliyor aklıma. Fsr 3 kötü olsun Nvidia en iyisi olsun kime ne faydası var firmalar ceplerini dolduruyor onların umursadığı tek şey bu. Ailemiz değil, eşimiz dostumuz değiller niye savunacağız. Ben Amd kullanıyorum ve Fsr nin daha iyi olduğunu söylemem Dlss daha iyi gerçek ortada ama Nvidia nın üvey evlat yaptığı kartlara da Amd tarafından Fsr desteği gelmesi çok güzel bir hareket. Daha ne olsun adam rakibinin kartlarında bile çalışan bir teknoloji sunmuş ama beğenmiyor insanlar.

Son düzenleme:

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468

Yuilix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yuilix
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Nvidia fanboyu ****** git

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Nvidia'dan paralar yattımı canım fanboyum benim.

Adamlar bir teknoloji sunmuş, senin canın Nvidianın takmadığı ekran kartlarına bile bır kısın destek vermiş sen hala daha fanboyluk peşindesin. Allah akıl fikir ihsan eylesin yazık.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Aynen kardeşim şurdan bana bi touch blue

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom