Şunu yazmaya gelmiştim, gerçekten yeğenim 1060ti ile fsr açıp şuan hayatı yaşıyor, nvidia fanları dölösös diye kendi kendini avuturken asıl farkı hisseden kullanıcılar amd almak için para biriktiriyorYani sonuçta sadece kendi nesline ve en son model olmadıkça dlss in yeni nimetlerinden faydalandırmayan nvidia ya karşın koca yürekli gtx 1000 serisine bile destek veren fsr teknolojisiyle babayiğit amd ye laf ettirmem.
10, 15bin TL yi sen vereceksen 7900xtx yerine 4080 alıyım, şimdi bana en ucuz 4080i bulup atma ban yeme sebebim olursun
https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/ neymiş efendim 8 yıl önce çıkan karta nvidia neden destek vermemişmiş ya kanka bu tür şeyler zaten oyun dosyalarına atılacak 1 dosya yada steamden indirilecek bir uygulamayla yapılıyor, fpsini arttırmak istiyorsanız binbir çeşit upscaling yada fake piksel oluşturan bir sürü uygulama vs var, amdnin tek yaptığı bunu oyunlara default seçenek olarak eklettirmesi, ki bu da zaten bir elin parmağını zar zor geçer öyle her oyunda fsr falan da yok. dlss öyle değil ama nerdeyse tüm oyunlar destekliyor dişe dokunur olan ve direkt donanım bazlı bir teknoloji, sen fsr açıp pikselleri saymaya devam et ben dlss ile görüntüyü güzelleştireceğim her şey fps arttırmak değilŞunu yazmaya gelmiştim, gerçekten yeğenim 1060ti ile fsr açıp şuan hayatı yaşıyor, nvidia fanları dölösös diye kendi kendini avuturken asıl farkı hisseden kullanıcılar amd almak için para biriktiriyor
4080 varken bu çöpe niye para vereyim redditte ki insanlar bile buna gülerdi. Ben bile rx6700xt kullanıyorum ama bu fiyat farkına amdye yaklaşmam bile çamur gibi görüntüde yüksek FPS alacaksam zaten gider 720p çekerim.Gigabyte Radeon RX 7900 XTX Gaming OC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Radeon RX 7900 XTX Gaming OC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tral en ucuzunu falan atmadım aynı marka biri nvidia biri amd karar senin 15k fark diyor bi de şaka gibi
attığı karta bak, kardeşim bak imza da ne yazıyor "msi" atsana bana 50k altına gaming x, suprim x, asus rog tada gigabayte aorus, işine gelmiyo demi haksız çıkacaksın çünkiGigabyte Radeon RX 7900 XTX Gaming OC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Radeon RX 7900 XTX Gaming OC 24GB GDDR6 384 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tral en ucuzunu falan atmadım aynı marka biri nvidia biri amd karar senin 15k fark diyor bi de şaka gibi
dalga mı geçiyorsun aynı marka attım msi niye atayım sana msi asus rog gibi kartlar 200 300 dolar farkla satılıyor global pazarda paran varsa alırsın bunun amd nvidiayla falan alakası yok zır cahilattığı karta bak, kardeşim bak imza da ne yazıyor "msi" atsana bana 50k altına gaming x, suprim x, asus rog tada gigabayte aorus, işine gelmiyo demi haksız çıkacaksın çünki
babacandır aga amd nvidia sadece ekran kartlarının gücünü kısıp dlss adı altında tam güçlerinde çalışmasına ve bunu yaparkende eski kartlara üvey evlat muamelesi yapan bi firma yaniŞunu yazmaya gelmiştim, gerçekten yeğenim 1060ti ile fsr açıp şuan hayatı yaşıyor, nvidia fanları dölösös diye kendi kendini avuturken asıl farkı hisseden kullanıcılar amd almak için para biriktiriyor
Knk fsr3 daha yeni çıktı ilerleyen dönemlerde düzeleceğine inanıyorum bende rx7700xt var fsr açmadan bile 2k da hayvan gibi FPS alıyorum hiç drivier sorununda yaşamadım rtx4060ti8gb parasına rx7700xt almak çok daha mantıklıkanka 7800xtli 7700xtli sistemler 30k altında değiller zaten aynı fiyatlara 4070li sistemler satılıyor ben direkt kartların arasında ki fiyat farkından bahsettim ki orada da indirim kovalanıp aynı fiyata getirilebilir avutmayın artık kendinizi işte sonuçlar ortada 1 yılda geliştirememişler daha neyini geliştirecekler fsr3ün
en ucuzu o olduğundan atıyorsun bunun cahillikle alakası yok kendini bişey sanma, ben sana diyorumki ben msi gaming x 7900xtx aldım bunun kalitesinde bana aynı fiyat 4080 at ama atamazsın çünki yok bunu sende biliyorsun ama nvidia fan boyluğu gözünü boyamış haberin yok, bizde mal değiliz gidip nvidia almasını biliriz ama arada 10k fiyat farkı olursa alamayızdalga mı geçiyorsun aynı marka attım msi niye atayım sana msi asus rog gibi kartlar 200 300 dolar farkla satılıyor global pazarda paran varsa alırsın bunun amd nvidiayla falan alakası yok zır cahil
4060ti yerine alınabilir ona hak veriyorum saf güçte baya önde çünkü ama kesinlikle 4070 yerine alınamaz ne 7700xt ne de 7800xt.. şu anda 4070 ile 7800xt fiyatı hepsiburada da aynıKnk fsr3 daha yeni çıktı ilerleyen dönemlerde düzeleceğine inanıyorum bende rx7700xt var fsr açmadan bile 2k da hayvan gibi FPS alıyorum hiç drivier sorununda yaşamadım rtx4060ti8gb parasına rx7700xt almak çok daha mantıklı