Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Keyfen

80+ Bronze
Yani sonuçta sadece kendi nesline ve en son model olmadıkça dlss in yeni nimetlerinden faydalandırmayan nvidia ya karşın koca yürekli gtx 1000 serisine bile destek veren fsr teknolojisiyle babayiğit amd ye laf ettirmem.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Marka poh pohlamayı ne kadar seviyorsunuz para mı alıyorsunuz anlamıyorum ki
nvidia DLSS konusunda AMD’nin FSR’ından daha başarılı bunu inkâr edecek var mı bence yok
Sadece bu teknoloji bazında değil yazılım olarak Nvidia kesinlikle AMD’den başarılı ama AMD kullanılmayacak düzeyde mi kesinlikle değil AMD’nin sayısız kartını kullandım hiç birinde illallah demedim
Ama AMD’nin fiyatı çok daha uygun bu konuda ne diyeceksiniz
Ama AMD’nin FSR3 Frame Generation özelliği ile birlikte bu özelliği Nvidia 3000 serisi ve kendi kartlarının 6000 serisine vermesi hatrı sayılır bir teşekkürü hakediyor mu kesinlikle hakediyor bunu inkâr edecek var mı bence yok ama ediyorsanız pohpohluyorsunuzdur

Ben sırf Nvidia 3000 serisine frame generation özelliğini sunmadığı için AMD almayı düşünüyordum
Ama AMD ne yaptı sadece kendisine değil geldi baba gibi 3000 serisine de verdi bu özelliği ne yaptım 3090 aldım kullanıyorum FSR3 Frame Generation ile 60fps aldığım oyundan 130 alıyorum görüntü de beni üzmüyor 2K’da
AMD sayesinde 80FPS alacağıma DLSS ile 130 alıyorum balon demek nasıl bir tabir adam senin için uğraşıyor der yoksa Nvidia gibi veriyorum 6000 serisine 5000 serisine otursunlar aşağıya Nvidia 3000 serisi otursun ağlasın deseydi ne yapacaktık Nvidia 3090 değil AMD 6900xt alırdım ki çok daha üstün olurdu FSR3 FG ile

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Yani sonuçta sadece kendi nesline ve en son model olmadıkça dlss in yeni nimetlerinden faydalandırmayan nvidia ya karşın koca yürekli gtx 1000 serisine bile destek veren fsr teknolojisiyle babayiğit amd ye laf ettirmem.
Şunu yazmaya gelmiştim, gerçekten yeğenim 1060ti ile fsr açıp şuan hayatı yaşıyor, nvidia fanları dölösös diye kendi kendini avuturken asıl farkı hisseden kullanıcılar amd almak için para biriktiriyor :D

batuu123

80+ Bronze
10, 15bin TL yi sen vereceksen 7900xtx yerine 4080 alıyım, şimdi bana en ucuz 4080i bulup atma ban yeme sebebim olursun
al en ucuzunu falan atmadım aynı marka biri nvidia biri amd karar senin :D 15k fark diyor bi de şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu yazmaya gelmiştim, gerçekten yeğenim 1060ti ile fsr açıp şuan hayatı yaşıyor, nvidia fanları dölösös diye kendi kendini avuturken asıl farkı hisseden kullanıcılar amd almak için para biriktiriyor :D
https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/ neymiş efendim 8 yıl önce çıkan karta nvidia neden destek vermemişmiş :D ya kanka bu tür şeyler zaten oyun dosyalarına atılacak 1 dosya yada steamden indirilecek bir uygulamayla yapılıyor, fpsini arttırmak istiyorsanız binbir çeşit upscaling yada fake piksel oluşturan bir sürü uygulama vs var, amdnin tek yaptığı bunu oyunlara default seçenek olarak eklettirmesi, ki bu da zaten bir elin parmağını zar zor geçer öyle her oyunda fsr falan da yok. dlss öyle değil ama nerdeyse tüm oyunlar destekliyor dişe dokunur olan ve direkt donanım bazlı bir teknoloji, sen fsr açıp pikselleri saymaya devam et ben dlss ile görüntüyü güzelleştireceğim :D her şey fps arttırmak değil

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz ama parası olmayan verdiği paranın karşılığında yarım yamalak hizmet bile alamayan Amd tarafı.
Diğer taraf parası olanın geniş oyun havuzu desteği canavar gibi dlls kalitesi sorunsuz driver desteği ile Nvidia.
Ben artık konuya şöyle bakıyorum amd kartmı kullanıyor sorunlarını kabul etmiş parasının karşılığında bir şey almış insan profili.
Nvidia kartmı almış 10fps düşük ama kaliteli içine sinen marka payı sorunsuz driver güncellemesi müşterisine kulak veren marka payı.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Selim
al en ucuzunu falan atmadım aynı marka biri nvidia biri amd karar senin :D 15k fark diyor bi de şaka gibi
4080 varken bu çöpe niye para vereyim 🤔 redditte ki insanlar bile buna gülerdi. Ben bile rx6700xt kullanıyorum ama bu fiyat farkına amdye yaklaşmam bile 👍 çamur gibi görüntüde yüksek FPS alacaksam zaten gider 720p çekerim.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
attığı karta bak, kardeşim bak imza da ne yazıyor "msi" atsana bana 50k altına gaming x, suprim x, asus rog tada gigabayte aorus, işine gelmiyo demi haksız çıkacaksın çünki

batuu123

80+ Bronze
attığı karta bak, kardeşim bak imza da ne yazıyor "msi" atsana bana 50k altına gaming x, suprim x, asus rog tada gigabayte aorus, işine gelmiyo demi haksız çıkacaksın çünki
dalga mı geçiyorsun aynı marka attım msi niye atayım sana msi asus rog gibi kartlar 200 300 dolar farkla satılıyor global pazarda paran varsa alırsın bunun amd nvidiayla falan alakası yok :D zır cahil

Keyfen

80+ Bronze
babacandır aga amd nvidia sadece ekran kartlarının gücünü kısıp dlss adı altında tam güçlerinde çalışmasına ve bunu yaparkende eski kartlara üvey evlat muamelesi yapan bi firma yani
nvidia temsili
1696323651589.png

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
kanka 7800xtli 7700xtli sistemler 30k altında değiller zaten aynı fiyatlara 4070li sistemler satılıyor ben direkt kartların arasında ki fiyat farkından bahsettim ki orada da indirim kovalanıp aynı fiyata getirilebilir :D avutmayın artık kendinizi işte sonuçlar ortada 1 yılda geliştirememişler daha neyini geliştirecekler fsr3ün
Knk fsr3 daha yeni çıktı ilerleyen dönemlerde düzeleceğine inanıyorum bende rx7700xt var fsr açmadan bile 2k da hayvan gibi FPS alıyorum hiç drivier sorununda yaşamadım rtx4060ti8gb parasına rx7700xt almak çok daha mantıklı

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
dalga mı geçiyorsun aynı marka attım msi niye atayım sana msi asus rog gibi kartlar 200 300 dolar farkla satılıyor global pazarda paran varsa alırsın bunun amd nvidiayla falan alakası yok :D zır cahil
en ucuzu o olduğundan atıyorsun bunun cahillikle alakası yok kendini bişey sanma, ben sana diyorumki ben msi gaming x 7900xtx aldım bunun kalitesinde bana aynı fiyat 4080 at ama atamazsın çünki yok bunu sende biliyorsun ama nvidia fan boyluğu gözünü boyamış haberin yok, bizde mal değiliz gidip nvidia almasını biliriz ama arada 10k fiyat farkı olursa alamayız

batuu123

80+ Bronze
Knk fsr3 daha yeni çıktı ilerleyen dönemlerde düzeleceğine inanıyorum bende rx7700xt var fsr açmadan bile 2k da hayvan gibi FPS alıyorum hiç drivier sorununda yaşamadım rtx4060ti8gb parasına rx7700xt almak çok daha mantıklı
4060ti yerine alınabilir ona hak veriyorum saf güçte baya önde çünkü ama kesinlikle 4070 yerine alınamaz ne 7700xt ne de 7800xt.. şu anda 4070 ile 7800xt fiyatı hepsiburada da aynı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,814
Üyeler
159,678
Son üye
williamsz
Top Bottom