Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
haro
Ben NVIDACIYIM arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
AMD kartlarında FSR ye gerek kalıyor mu :D
evet kalıyor tabikide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neysah ben kaçar amd'ciler çok sıkıcı argüman bile sunamıyor. Birazda keyf yapayım

Farway

80+ Silver
daha almadım 4070 veya 4070ti li sistem alıcam bu hafta içinde hiçbir şeyin tribinde değilim bilinçli bir kullanıcıyım dişe dokunmayacak kadar az daha para verip bir sürü nimetten faydalanamayı seçiyorum siz de 10fps fazla veriyo fsr 3 cart curt gelecek diye kendinizi avutun
Dostum istediğini al ben kimseye 10 fps fazla veriyor demedim, eğer değmeyecek fark varsa git al Nvidia onu da söyledim. Sen Nvida almak için AMD'ye düşmanlık etmek zorunda değilsin ki bu sana garip bir haz veriyor, çünkü elindeki PC sana yetiyor ama eğlendirmiyor diye PC de suç arıyor biryerlerini değiştirip onunla uğraşınca mutlu oluyorsun. Bende AMD bilgisayarda var Nvidia'da ben de zamanında senin gibiydim de yaşlandık galiba fanboyluk geçti gerçekçilik başladı.

evet kalıyor tabikide

Neysah ben kaçar amd'ciler çok sıkıcı argüman bile sunamıyor. Birazda keyf yapayım
Bunlar da var tabi babasının markasıymış gibi milleti Nvdia'cı AMD'ci diye yorumluyorlar dldjdnmd olum siz 200 300 dolara kart alan adamsınız kendinize gelin, markalara değil ne verdiklerine bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün
Saçmalamışsınız şimdi konuyu işlemci bölgesine çekelim Intel senelerce tekel gibiydi hep aynı işlemcileri biraz geliştirip yolluyordu şimdi amd iyi rekabet var bu nedenle daha iyi işlemciler çıkıyor karşımıza,ekran kartı pazarından AMD çekilsin Nvidia kafaya takmaz çünkü herkes mecbur alacak ileride AMD bu sorunları düzeltince *** gibi kalabilirsin doğal bir şey öyle kolay olmuyor Nvidia kötü değil ama pahalı ve 3000 serisini bile eski olarak kabul ediyor,dlss 3.5 ile kıyaslayanlar var ikisi aynı teknoloji değil farklı şeyler, sonuç olarak benim 17k bütçem var zorlayarak güzel bir AMD kart'a gözümü diktim alacam 20k'ya biraz daha zorla şu kart neredeyse aynı performans ama Nvidia diyip 23k'ya Nvidia almak mantıksız olur.

batuu123

80+ Bronze
Saçmalamışsınız şimdi konuyu işlemci bölgesine çekelim Intel senelerce tekel gibiydi hep aynı işlemcileri biraz geliştirip yolluyordu şimdi amd iyi rekabet var bu nedenle daha iyi işlemciler çıkıyor karşımıza,ekran kartı pazarından AMD çekilsin Nvidia kafaya takmaz çünkü herkes mecbur alacak ileride AMD bu sorunları düzeltince *** gibi kalabilirsin doğal bir şey öyle kolay olmuyor Nvidia kötü değil ama pahalı ve 3000 serisini bile eski olarak kabul ediyor,dlss 3.5 ile kıyaslayanlar var ikisi aynı teknoloji değil farklı şeyler, sonuç olarak benim 17k bütçem var zorlayarak güzel bir AMD kart'a gözümü diktim alacam 20k'ya biraz daha zorla şu kart neredeyse aynı performans ama Nvidia diyip 23k'ya Nvidia almak mantıksız olur.
valla açıkçası 2-3k için ben nvidia almanızı önerirdim avantajları tek dlss ile bitmiyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün
valla açıkçası 2-3k için ben nvidia almanızı önerirdim avantajları tek dlss ile bitmiyor..
Verebilen alabilir tabi ama alamayan AMD çokta kötü değil geriden geliyor net bir şekilde derim ama toparlayacaktır diye düşünüyorum, ne iphone ne nvidia gerek yok bu kadar savunmaya iyidir deyin geçin ama diğerini yerin dibine sokmayın evet geride ama insanlara bir seçenek sunabiliyor teşekkür etmek lazım.

halitxct

80+ Silver
ssadece oyun oynayan insan niye daha fazla para verip daha az perfonmans alsınki 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can Aygün
nokta atışı olmuş (y)
Nokta atışı falan değil dostum Xiaomi'nin 6 senelik telefonunu halen kullanıyorum siz araştırma yapmadan iyidir diyorsunuz şunu net bir şekilde diyebilirim iPhone 80-90 binlik telefonları ile Android'in 40 bin civarı telefonu yarışabilir evet az biraz iyi olabilir ama o fiyatı vermeye değmez.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
10, 15bin tl yi sen vereceksen 7900xtx yerine 4080 alıyım, şimdi bana en ucuz 4080i bulup atma ban yeme sebebim olursun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom