4k yı geç 2k bile sıkıntılı hocam o yüzden siz şimdilik 1080p devam edin12400f
16 ram
rx 6700 10gb
7700xt alacağım yazın ama sanırım onada 2k da yetmez diyeceksiniz.. o yüzden 1080p devam..4k yı geç 2k bile sıkıntılı hocam o yüzden siz şimdilik 1080p devam edin
onda yeter hocam sıkıntı olmaz7700xt alacağım yazın ama sanırım onada 2k da yetmez diyeceksiniz.. o yüzden 1080p devam..
7800 XThangı ekran kartın var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p hikayeli oyun onanmaz işkence en kötü 2k monitör alın
7700xt alacağım yazın ama sanırım onada 2k da yetmez diyeceksiniz.. o yüzden 1080p devam..
ben alırken dönemin 5070i gibi birşeydi, zaman çok hızlı geçiyor ve teklonojik ürünler bir o kadarda hızlı eskiyor.onda yeter hocam sıkıntı olmaz
şuanki kartınız ilede 2k birçok oyunu sıkıntısız oynarsınız ama nispeten yeni nesil diyeceğimiz oyunlarda bayılıyor kart maalesef.
şuan bile rdr2 medium high karışık ayar yaptım bence ultraya gerek yok çok fark etmiyor edenleri ultraya aldım. ama mesela high ile ultra arasında %47,50 farklar oluyor ve görüntü farkı neredeyse olmuyor high açıyorum.7700 XT ile FSR açıp gayet oynayabilirsiniz ama yine de grafikleri sona çekecek olursanız orada FPS düşüşleri başlar.
7800 XT bu işler için biçilmiş kaftan. Hedefiniz bu kart olmalı.
7800xt alsak işlemci isteyecek, onu alsak soğutucu. drr4 de eskiyecek ben bunları almaya drr5 geçmek isteyeceğiz al başına belayı en iyisi üniversiteye kadar böyle takılmam.7700 XT ile FSR açıp gayet oynayabilirsiniz ama yine de grafikleri sona çekecek olursanız orada FPS düşüşleri başlar.
7800 XT bu işler için biçilmiş kaftan. Hedefiniz bu kart olmalı.
devam böyle hocam taş gibi ekran kartın var zaten. Sana ders olsun birdaha pc yi tv ye takma sjkfhjahfjahfkjben alırken dönemin 5070i gibi birşeydi, zaman çok hızlı geçiyor ve teklonojik ürünler bir o kadarda hızlı eskiyor.
şuan bile rdr2 medium high karışık ayar yaptım bence ultraya gerek yok çok fark etmiyor edenleri ultraya aldım. ama mesela high ile ultra arasında %47,50 farklar oluyor ve görüntü farkı neredeyse olmuyor high açıyorum.
7800xt alsak işlemci isteyecek, onu alsak soğutucu. drr4 de eskiyecek ben bunları almaya drr5 geçmek isteyeceğiz al başına belayı en iyisi üniversiteye kadar böyle takılmam.
7800xt ile 1080p oynuyorsun Allah kolaylık versin 4k 75 fps alırsın o kartla kendine eziyet ediyorsun7800 XT
amacım farklı 1080pde uzun yıllar gidecek 75 hz de yeter7800xt ile 1080p oynuyorsun Allah kolaylık versin 4k 75 fps alırsın o kartla kendine eziyet ediyorsun
ama 4 da 1080 4 yıl gidecekse 4k 2 yıl bu mantıkta gidiyorum7800xt ile 1080p oynuyorsun Allah kolaylık versin 4k 75 fps alırsın o kartla kendine eziyet ediyorsun
o zaman 5090 alsan bile 1080p daha uzun gidecek diye 1080p oynucan dediğin mantıksız daha uzun gidecek diye neden oyun zevkimden düşüriyim 2 yıl ultrada oynatır sonra grafik ayarlarını biraz düşürürsün 2 yıl daha gidersin senin saçma yaptığınamacım farklı 1080pde uzun yıllar gidecek 75 hz de yeter
ama 4 da 1080 4 yıl gidecekse 4k 2 yıl bu mantıkta gidiyorum