Baktım da çok fazla bir bilgi bulamadım, yine de alınır bence. Kaçırmayın bu sistemi, çok ucuza geliyor.
Özelliklere bakmamıştım monitör ve sıvı soğutma işin içindeyse güzel fiyatİYİ Anakart sıvı soğutma falan derken 5700xt ile yine de ekipman monitör her şey dahil 10kyı geçiyor ve 1080ti 2070ten daha iyi.
Ben alana kadar satmasalar iyi neyse bu sistemi alırsam mekanik klavye yalan oldu ama önemli değil sıvı soğutmalı işlemci ve ekran kartı var sonuçta.Baktım da çok fazla bir bilgi bulamadım, yine de alınır bence. Kaçırmayın bu sistemi, çok ucuza geliyor.
Asus dual yerine alacağım büyük ıhtımalAlınır.
Aynen. Soğutucu da güzel ekran kartı da güzel, anakart da idare eder. Ekipmanlar zaten sağlam, aynı kulaklık bende var, sorun varsa alabilirim. Bu arada yanlış yazmışsın eğer sen yazdıysan, Mamba Kraken değil, sadece Kraken 7.1 V2 .Ben alana kadar satmasalar iyi neyse bu sistemi alırsam mekanik klavye yalan oldu ama önemli değil sıvı soğutmalı işlemci ve ekran kartı var sonuçta.
ama yinede uyguna geliyor 1080ti sıfır olsun istersen 2070 super al ama benim için sorun olmaz dersen kesinlikle 1080ti sistem al2070 super sıfır toplaman daha mantıklı olacaktır 2070 super 1080 ti ile aynı performans veriyor fakat rtx ve dlls2.0 teknolojisi işine çok yarar yani 2070 super ile sistem kurman daha mantıklı hem sıfır ve bir sorun olacağında bir muhattabın var.
2070S ile 15 bine kadar çıkar sıfır sistemi2070 super sıfır toplaman daha mantıklı olacaktır 2070 super 1080 ti ile aynı performans veriyor fakat rtx ve dlls2.0 teknolojisi işine çok yarar yani 2070 super ile sistem kurman daha mantıklı hem sıfır ve bir sorun olacağında bir muhattabın var.
Aynı özelliklerle topla 10kya alayım 2070s 3600 oradaki gibi iyi bir psu sıvı soğutma ile sadece kasa 10k ediyor monitör ekipman derken coşuyor. 10.300ü aşabileceğimi sanmıyorum2070 super sıfır toplaman daha mantıklı olacaktır 2070 super 1080 ti ile aynı performans veriyor fakat rtx ve dlls2.0 teknolojisi işine çok yarar yani 2070 super ile sistem kurman daha mantıklı hem sıfır ve bir sorun olacağında bir muhattabın var.