geri 2100 olmuş bu satıcı satamadığı için fiyatları arada bi baya aşağı çekiyor iyi denk gelmişsin klavyesi nası bende klavyesine bakıyodum?![]()
Aigo GM80 Pro 26000 DPI Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aigo GM80 Pro 26000 DPI Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1191 TL ye aldım özellikleri baya kaliteli. Aynı markanın klavyesi bugün elime ulaştı cidden kutusundan ürüne kadar çok başarılı.
PAW3395 650IPS 48 Gram
bence satamadıgından değil bayramdan dolayı indirim oldu fiyatlara bakıyordum yüksekti baya hatta klavye 1500 tl di Aigo A87 modelini aldım onuda 1030 tl den gine aynı paraya çekmişler Klavye cidden çok kaliteli baya ağır kaliteli hissettiriyor 2.4ghz olmasıda baya iyi bu fiyata bundan iyisi zor alınması hot swap özelliği filanda var Almanı öneririm pişman olmazsıngeri 2100 olmuş bu satıcı satamadığı için fiyatları arada bi baya aşağı çekiyor iyi denk gelmişsin klavyesi nası bende klavyesine bakıyodum?