Almanızı tavsiye etmiyorum. Güncelleme bile almayabilir. Onun yerine Samsung M34 alabilirsiniz.Merhabalar sorum yukarda bu ovion v20 pro özellikler çok iyi gözüktü bunun sorunu vb sıkıntısı var mıdır ve aynı bu bütçede bundan iyi tel var mı
Redmi 13 pro şu an 10-12k arasında, o her şeyinize yetecektir. Akakçe ve Cimri sitesinden bakın. Kamerası bence fena değil en azından diğerleri gibi vasat değil. Veya M34 te iyidir. Başka da önerecek telefon düşünemedim.Almanızı tavsiye etmiyorum. Güncelleme bile almayabilir. Onun yerine Samsung M34 alabilirsiniz.
Redmi Note 13 Pro'yu o fiyattan satan satıcılar hiç güven vermiyor. Eline yurtdışı cihaz gelme ihtimali yüksek. PTT AVM ve İdefix satıcılarında yaygın bir durum. Bence riske girmeyip Samsung M34 alsın.Redmi 13 pro şu an 10-12k arasında, o her şeyinize yetecektir. Akakçe ve Cimri sitesinden bakın. Kamerası bence fena değil en azından diğerleri gibi vasat değil. Veya M34 te iyidir. Başka da önerecek telefon düşünemedim.
hocam bu telefon güncelleme alıp almica ne zaman belli olurAlmanızı tavsiye etmiyorum. Güncelleme bile almayabilir. Onun yerine Samsung M34 alabilirsiniz.
Reis. Az önce bir mesaj gördüm sana da ss atayım. M34 de alma. YouTube'den 10000 TL ye alınabilecek telefonlar yazıp bakabilirsin. Daha sağlıklı olur.hmm teşşekür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki bu telefon güncelleme alınıp alınmica ne zaman belli olur
hocam sağolun teşekkür ederim bilgi içinReis. Az önce bir mesaj gördüm sana da ss atayım. M34 de alma. YouTube'den 10000 TL ye alınabilecek telefonlar yazıp bakabilirsin. Daha sağlıklı olur.