Neler Yeni

10Bin TL'ye kadar İkinci El İPhone Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,10bin tl bütçem var bir telefon almak istiyorum sıfır samsung vs alacağıma ikinci elden iphone almayı düşündüm.10Bin TL'ye kadar telefon önerebilir misiniz ? Şehir farketmez model ismini öğrenip tanıdık telefonculara sorucam elden almak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,965
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar öncelikle selam,10bin TL bütçem var bir telefon almak istiyorum sıfır samsung vs alacağıma ikinci elden iphone almayı düşündüm.10Bin TL'ye kadar telefon önerebilir misiniz ? Şehir farketmez model ismini öğrenip tanıdık telefonculara sorucam elden almak istiyorum.
11 bulunabilir belki ama çok iyi durumda olmaz veya yd olur. Onun dışında anca x bulursun

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,214
İsim
uwu
Hocam bu yurtdışı mevzusu nasıl oluyor ? Benim ydye çıkabilme imkanım yok bir sürü 11pro-promax ilanları var yd yazıyor imeiyi nasıl halledebilirim ?
4+4 yani yılda 8 ay açık bnce yd ip 11 pro+ yd xs al xs ort 3,5/4k ya 11pro da 6k civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yd 12 + 6s flnda alabilirsin

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
4+4 yani yılda 8 ay açık bnce yd ip 11 pro+ yd xs al xs ort 3,5/4k ya 11pro da 6k civarı
Yd 11 pro max 11bin TL'ye var 4ay normal 4ay e sim değil mi ? 8 Ay dolduktan sonra telefonda neler yapabiliyorum veya neye kısıtlama geliyor ?

ama yd 12 + 6s flnda alabilirsin
Birde amerikada tanıdık var babam ona getirttirebilirim demişti ama ne kadar olur bilmiyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,214
İsim
uwu
Yd 11 pro max 11bin TL'ye var 4ay normal 4ay e sim değil mi ? 8 Ay dolduktan sonra telefonda neler yapabiliyorum veya neye kısıtlama geliyor ?

Birde amerikada tanıdık var babam ona getirttirebilirim demişti ama ne kadar olur bilmiyorum.
telefon 8 ayın sonunda tablet gibi oluyor hala kullanabiliyorsun yani çokta uygun olacağını sanmıyorum dolar kuru belli

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
telefon 8 ayın sonunda tablet gibi oluyor hala kullanabiliyorsun yani çokta uygun olacağını sanmıyorum dolar kuru belli
İnternete bağlanıyor değil mi aramaları whatsapptan yaparım diye düşündüm veya 2 telefon taşırım şuanda 5s var onunla arama yaparım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
kilan embappe
İnternete bağlanıyor değil mi aramaları whatsapptan yaparım diye düşündüm veya 2 telefon taşırım şuanda 5s var onunla arama yaparım.
Hat takamayacağından dışarıda wp kullanamazsın. Yani her türlü arama yapmak zor.

YD iPhone 12 Mini falan bulabilirsin YD sorun değilse. Bir tane 12 Mini bir de TR cihaz 6S alıp internet paylaşımı ile falan kullananlar vardı. Onlar gibi yaparsan mükemmel olur.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hat takamayacağından dışarıda wp kullanamazsın. Yani her türlü arama yapmak zor.
2 telefon işi mantıklı değil mi ? Bu arada arkadaş söyledi 11kya satılan promaxlar kaçak oluyor dedi kaçak olunca ne oluyor ?

2 telefon işi mantıklı değil mi ? Bu arada arkadaş söyledi 11kya satılan promaxlar kaçak oluyor dedi kaçak olunca ne oluyor ?
Kayıt yaptırman lazım 20kya diyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
kilan embappe

Kayıt yaptırman lazım 20kya diyor.
Kaçak işte YD aşağı yukarı aynı mantık. Sadece biri Amerika da bir Apple mağazasından alınıp getirilmiş. Ama sıkıntı oluşturacak bir durum değil.

2 telefon işi sorun olmazsa mantıklı. Hatta istersen komple dışarıya 12 Mini götürme. 6S le gez. Sadece işe falan gidiyorsan alırsın yamına. Evde takıl.

Tabii gram sorun değil dersen 2 telefonla gez. Zaten mantıklı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kaçak işte YD aşağı yukarı aynı mantık. Sadece biri Amerika da bir Apple mağazasından alınıp getirilmiş. Ama sıkıntı oluşturacak bir durum değil.

2 telefon işi sorun olmazsa mantıklı. Hatta istersen komple dışarıya 12 Mini götürme. 6S le gez. Sadece işe falan gidiyorsan alırsın yamına. Evde takıl.

Tabii gram sorun değil dersen 2 telefonla gez. Zaten mantıklı.
Şuanki telefonum 5s ama hafızası sürekli dolduğu için bende aktif olarak video çekimi yapınca yetmiyor,almışkende sağlam bir şey alayım dedim.

Top Bottom