berkecan3169
80+
8-10k arasına ne alabilirim estetik açıdan güzel olsun netflix izlicem sadece
Tavsiye ettiğin laptoplar 5 para etmez.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link ;
Fırsat: Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD TN 220nits, AMD Ryzen 3 7320U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Integrated AMD Radeon 610M Graphics, FreeDOS, 82VG008ATX https://amzn.eu/d/ggmXFhj
Bin TL fazla vererek bunu almanız daha iyi olur, daha performanslı.
Fırsat: HP Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, AMD Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos, Siyah, 7P6K2EA https://amzn.eu/d/3jIyHTt
Alıntıyı görüntüle
Alabileceğin en güçlü sıfır laptop, ciddiyim:8-10k arasına ne alabilirim estetik açıdan güzel olsun netflix izlicem sadece
Adam bu fiyat bandında en iyileri sunmuş. Sen gelip 5 para etmez diyorsun. Önerdiği laptoplarda yeni nesil amd işlemcileri var. Dahili gpu sayesinde arada da oyun oynayabilir.Tavsiye ettiğin laptoplar 5 para etmez.
Alabileceğin en güçlü sıfır laptop, ciddiyim:
Attığım düşük fiyatlı laptop bile senin attığından iyi. Ayrıca 2. attığım HP laptop, tokat manyağı yapar senin attığını.Tavsiye ettiğin laptoplar 5 para etmez.
Alabileceğin en güçlü sıfır laptop, ciddiyim:
Laptoplarda önemli olan işlemci gücü değildir grafik işlemcisinin gücüdür, 7520U da 610M grafik işlemcisi bulunurken 3450U da tam 1228 Gigaflopluk RX Vega 8 dahili GPU bulunur. Böylece 3450U da oynanan oyunlardan daha fazla FPS alınır. Daha güçlü işlemci bir işinize yaramayacaktır yani. Siz sırf işlemci daha yeni diye dahili GPU sunun çok güçlü olduğunu zannediyorsunuz fakat 610M dahili GPU 5 para etmez. Sadece size yardımcı olmak istemiştim, pişman oldum. Lady of Ice'ın önerdiği 5300U lu sistem de iyidir.Attığım düşük fiyatlı laptop bile senin attığından iyi. Ayrıca 2. attığım HP laptop, tokat manyağı yapar senin attığını.
7320U vs 3450U ;
Alıntıyı görüntüle
7520U vs 3450U ;
Alıntıyı görüntüle
Böyle yalan, yanlış ve kesin konuşmayın. Ayrıca arkadaş senin attığını alsa, parasını hak etmeyen bir cihaz almış olacak.
Dostum agresif ve kesin bir biçimde yanıt verdiğin için bende ona göre yanıt verdim.Laptoplarda önemli olan işlemci gücü değildir grafik işlemcisinin gücüdür, 7520U da 610M grafik işlemcisi bulunurken 3450U da tam 1228 Gigaflopluk RX Vega 8 dahili GPU bulunur. Böylece 3450U da oynanan oyunlardan daha fazla FPS alınır. Daha güçlü işlemci bir işinize yaramayacaktır yani. Siz sırf işlemci daha yeni diye dahili GPU sunun çok güçlü olduğunu zannediyorsunuz fakat 610M dahili GPU 5 para etmez. Sadece size yardımcı olmak istemiştim, pişman oldum. Lady of Ice'ın önerdiği 5300U lu sistem de iyidir.
Daha yeni olduğu için 610M yazılımsal olarak daha olabilir fakat saf kas gücü olarak RX Vega 8 daha güçlüdür. 610M de 6CU var iken Vega 8 de 8CU bulunur.Dostum agresif ve kesin bir biçimde yanıt verdiğin için bende ona göre yanıt verdim.
Ayrıca yanıtına gelecek olursak, 610M ve Vega 8, Laptop kıyasında hemen hemen aynı performansı veriyor. Bu durumda İşlemcisi iyi olan laptop, kıyası kazanıyor.
610M - GTA ve Valorant Testi ;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Vega 8 - GTA 5 ve Valorant Testi ;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam dediğiniz doğru. Vega 8 yaklaşık 2 kat daha güçlü. Fakat işin içine diğer donanımlar girince, aradaki farkı kapatıyor yeni nesil. Eğer sizi üzdüysem kusura bakmayın. Biraz ağır konuştum fakat ikimizin de haklı olduğu taraflar varDaha yeni olduğu için 610M yazılımsal olarak daha olabilir fakat saf kas gücü olarak RX Vega 8 daha güçlüdür. 610M de 6CU var iken Vega 8 de 8CU bulunur.