GurcanKaanOzlu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Gürcan Kaan
- Bütçe
- 12000
Selamlar 10bin civarı bütçem var. Çoğunlukla rekabetçi fps oyunları oynamaktayım. Bu oyunlarda fark yaratmak için de düşük tepkime süresi yüksek yenileme değerine sahip monitör arayışındayım. Sistemim cs2 valorant gibi oyunları sabit 360fps alacak şekilde oynatıyor. Tercihen 360hz düşünüyorum fakat önerilere açığım.
https://www.incehesap.com/gamepower...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-70454/
bu gibi modellere baktım. gamepower markasını toptancı vasıtası ile uygun fiyata alabiliyorum. Eğer kullananlar var ilse geri dönüş olarak ne gibi şeyler söyleyecek, artısı eksisi neler onları merak ediyorum. Farklı marka önerilerine de açığım.
GamePower Rapid 27'' 1ms 360Hz Flat Fast IPS FHD RGB Pivot Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
GameBooster 27" GB-2736FF 360Hz 0.5ms(MPRT) HDMI DP HDR FreeSync G-Sync RGB Pivot SS IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 27" GB-2736FF 360Hz 0.5ms(MPRT) HDMI DP HDR FreeSync G-Sync RGB Pivot SS IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2736FF ITOPYA'da
www.itopya.com
bu gibi modellere baktım. gamepower markasını toptancı vasıtası ile uygun fiyata alabiliyorum. Eğer kullananlar var ilse geri dönüş olarak ne gibi şeyler söyleyecek, artısı eksisi neler onları merak ediyorum. Farklı marka önerilerine de açığım.