r5 5600 bu kartla darboğaz yaşarmıRx 6800 xt öneririm. Fakat işlemci ile darboğaz yapabilir. Onun yerine rx 6700xt alıp işlemciyi upgrade edebilirsin.
Yaşamaz. Güç kaynağın kaç w?r5 5600 bu kartla darboğaz yaşarmı
700w enermaxYaşamaz. Güç kaynağın kaç w?
3070- 3070 ti de bakabilirsin.
Hangi oyunu oynadığına göre değişir hikayeli oyunlarda darboğaz yaşamazsın Rekabetçi Fpslerde (valo - cs2 ) ekran kartı işlemciye fazla gelir en fazla işlemcinin kapasitesi kadar fps alırsın.r5 5600 bu kartla darboğaz yaşarmı
valo lol pubg oynuyorum oynarsam zaten ne önerirsin 2.el kart olarak bu işlemciyeHangi oyunu oynadığına göre değişir hikayeli oyunlarda darboğaz yaşamazsın Rekabetçi Fpslerde (valo - cs2 ) ekran kartı işlemciye fazla gelir en fazla işlemcinin kapasitesi kadar fps alırsın.
Hocam konuyu bozmuşsunuz hep , hoş değil.benim imza gözükmüyor mu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valo lol pubg oynuyorum oynarsam zaten ne önerirsin 2.el kart olarak bu işlemciye
RX 6700xt bile 1080pde darboğaz yapar.10k tercihen ikinci el ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum(daha ucuza geliyor)
i5 10400f 600w
gt730 da koysan valoda darboğaz yaşarsın. Rekabetçide darboğaz yaşamak çokta önemli değil.Hangi oyunu oynadığına göre değişir hikayeli oyunlarda darboğaz yaşamazsın Rekabetçi Fpslerde (valo - cs2 ) ekran kartı işlemciye fazla gelir en fazla işlemcinin kapasitesi kadar fps alırsın.
Ha bide cs2 artık o kadar grafik üstüne kurulmuşki ekran kartıda lazım oluyor. Darboğaz cs de yaşayacağını sanmıyorum.gt730 da koysan valoda darboğaz yaşarsın. Rekabetçide darboğaz yaşamak çokta önemli değil.
sen önce bi işlemciyi değiştir bence 6600 falan alman lazım minimum darboğaz için.10k tercihen ikinci el ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum(daha ucuza geliyor)
i5 10400f 600w