Neler Yeni

Android 10k ya en uzun süre gidecek telefon güncel

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Kansız
Bütçe
10000
Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut
Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
hocam iyi günler redmi note 12 prolar var 2. elleri 7.5k falan sıfır 11k bakabilirsiniz Samsung bakabilirsiniz s20 fe var ikinci elleri 7-10k arası

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Kansız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taksitli modeller arıyorum 2. Ele taksit oluyor mu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,104
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Tuğra Yıldız
Taksitli modeller arıyorum 2. Ele taksit oluyor mu
magaza ise genellikle taksit secenekleri mevcut ama benim gibi kisisel saticilar maalesef yapamiyor ayrica elimde samsung a54 mevcut dediginiz fiyatin biraz ustunde kfg var ve aksesuarli veriyorum.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Kansız

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Kansız
Samsung A16 rakibi yok mu ya 😂

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Umut
Evet ama bütçe 10 demiş birde taksit istiyor arkadaş ondan a16 daha uygun geliyor. A16 yazılım ömrü olacakta daha iyi Ama performansta hafif note 12 pro daha iyi
bütçeyi biraz arttırma şansı olsa iyi fakat a16 da iş yapar ileride bütçeyi toplayınca daha iyi bir şey alır

Top Bottom