Android 10k ya en uzun süre gidecek telefon güncel

Easy cepten note 13 pro alabilirsin taksitle aliniyor

Yenilenmiş telefon önermem ikinci el için , en iyisi A16

Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.

Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Redmi note 12 kullanıyorum memnunum ama telefon işlemci vs. özelliklerinden pek anlamam a16 ile karşılaştırma linki

Güzel aslında aradığım tarzda. Realme düşünüyorum açıkçası. Bu modeli de eklicem listeye.

Şahsen Samsung'u tercih ederdim. En baz modeli bile uzun ömürlü oluyor. Telefonu sadece içerik, sosyal medya, fotoğraf vs için kullandığımızı göz önünde bulundurduğumuzda düşük fiyatlı telefon alıp 3 - 4 yıl kullanıp daha sonra yine düşük model güncel bir telefon almak daha mantıklı geliyor bana.

Kimisi basit bir telefon için 150.000 TL 36 ay vadeli kredi çekip telefon alıyor.. O fiyata Lada Samara tarzı araçlar mevcut.

Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.
Bende kendim kullanmıcam bir yakınıma alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl bir model?

Hepsiburda taksit uygulamıyor mu telefona? Kredi kartı ile ödeme ekranına geldim taksit çıkmadı?

Son düzenleme:
Bende kendim kullanmıcam bir yakınıma alıyorum.

Bu nasıl bir model?

Hepsiburda taksit uygulamıyor mu telefona? Kredi kartı ile ödeme ekranına geldim taksit çıkmadı?
Poco'nun C serileri alınmaz bence. Samsung A16 daha mantıklı bir seçim olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri