Neler Yeni

Android 10k ya en uzun süre gidecek telefon güncel

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Buğra Aykaç

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
Easy cepten note 13 pro alabilirsin taksitle aliniyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Yenilenmiş telefon önermem ikinci el için , en iyisi A16

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.

Varex8

80+
Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Redmi note 12 kullanıyorum memnunum ama telefon işlemci vs. özelliklerinden pek anlamam a16 ile karşılaştırma linki

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,110
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Güzel aslında aradığım tarzda. Realme düşünüyorum açıkçası. Bu modeli de eklicem listeye.

Şahsen Samsung'u tercih ederdim. En baz modeli bile uzun ömürlü oluyor. Telefonu sadece içerik, sosyal medya, fotoğraf vs için kullandığımızı göz önünde bulundurduğumuzda düşük fiyatlı telefon alıp 3 - 4 yıl kullanıp daha sonra yine düşük model güncel bir telefon almak daha mantıklı geliyor bana.

Kimisi basit bir telefon için 150.000 TL 36 ay vadeli kredi çekip telefon alıyor.. O fiyata Lada Samara tarzı araçlar mevcut.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kansız
Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.
Bende kendim kullanmıcam bir yakınıma alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl bir model?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburda taksit uygulamıyor mu telefona? Kredi kartı ile ödeme ekranına geldim taksit çıkmadı?

Son düzenleme:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Buğra Aykaç
Top Bottom