Eğer yazılım ömrüne vakıyors a16 diğer türlü sahsen ben performans önemsediğim için 12 pro alırdımbütçeyi biraz arttırma şansı olsa iyi fakat a16 da iş yapar ileride bütçeyi toplayınca daha iyi bir şey alır
Eğer yazılım ömrüne vakıyors a16 diğer türlü sahsen ben performans önemsediğim için 12 pro alırdımbütçeyi biraz arttırma şansı olsa iyi fakat a16 da iş yapar ileride bütçeyi toplayınca daha iyi bir şey alır
oyun oynamıyorum demiş bu yüzden a16 ideal gibiEğer yazılım ömrüne vakıyors a16 diğer türlü sahsen ben performans önemsediğim için 12 pro alırdım
Poco X3 Pro döneminde iyiydi günümüzde pek alınabileceğini zannetmiyorumikisinden birini seçebilirsin hocam antutu v10 da +500k oldukları için uzun süre götürecektirPoco X3 Pro (256 GB) - Redmi Note 12 Pro 5G Karşılaştırması - Epey
Epey - Poco X3 Pro (256 GB) - Redmi Note 12 Pro 5G özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Uzun ömür diyorikisinden birini seçebilirsin hocam antutu v10 da +500k oldukları için uzun süre götürecektirPoco X3 Pro (256 GB) - Redmi Note 12 Pro 5G Karşılaştırması - Epey
Epey - Poco X3 Pro (256 GB) - Redmi Note 12 Pro 5G özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
amazonun 2.el kısmı var orda taksit yapabiliyorsunTaksitli modeller arıyorum 2. Ele taksit oluyor mu
Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.Arkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Redmi note 12 kullanıyorum memnunum ama telefon işlemci vs. özelliklerinden pek anlamam a16 ile karşılaştırma linkiArkadaşlar bütçe 10 k. Mümkünse taksitli fiyat. Marka model fark etmez. Ömrü uzun olsun bana yeter. Kamera o bu şu derdim yok. Sadece kullanım ömrü uzun sürecek bir cihaz arıyorum oyun oynanmaz . Youtube İnstagram WhatsApp takılıncak ekran süresi uzun olabilir batarya bi tık kuvvetli olsun. Öneriler neler. Kullandığınız modellerden memnun olan arkadaşlar bu fiyata özellikle yazarsa sevinirim.
Güzel aslında aradığım tarzda. Realme düşünüyorum açıkçası. Bu modeli de eklicem listeye.
Bende kendim kullanmıcam bir yakınıma alıyorum.Hocam bütçeyi arttırabilirseniz a25 var 13 k kamera olsun ekran kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel telefon büyükbabama aldırdım bı bakın sizde mağazadan.
Poco'nun C serileri alınmaz bence. Samsung A16 daha mantıklı bir seçim olur.Bende kendim kullanmıcam bir yakınıma alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl bir model?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburda taksit uygulamıyor mu telefona? Kredi kartı ile ödeme ekranına geldim taksit çıkmadı?