Tıp,Yazılım müh. , Diş hekimliği, Eczacılık, Mühendislikler, Mimarlık.Diğer imkanlar ne?
Mantıklı gayet.Mantıklı mı sizce ne düşünüyorsunuz?
istanbul yazMantıklı mı sizce ne düşünüyorsunuz?
Mimarlık,eczacılık çöpe at. Sağlık alanında ilgin varsa bilemem tabi ama okuması daha uzun 6 yıl + uzmanlık vs değer mi bilemem. Mühendislik iyi bence. Yazılımdansa bilgisayar yazmak daha mantıklı. Gerçi tercihler açıklandıTıp,Yazılım müh. , Diş hekimliği, Eczacılık, Mühendislikler, Mimarlık.
yok ben okumuyorum onu zaten arkadaş sor dedi onun için sordum sizin de fikrinizi almak içinokuma ticarete gir
YKS ye girdin ve daha hangi alanı seçeceğine karar vermedin mi?Tıp,Yazılım müh. , Diş hekimliği, Eczacılık, Mühendislikler, Mimarlık.
ben değil arkadaşım kazandı bölümü, foruma yazmamı o istedi sizin de fikirlerinizi almak içinYKS ye girdin ve daha hangi alanı seçeceğine karar vermedin mi?
ben türkçe öğretmenliği okuyorumYKS ye girdin ve daha hangi alanı seçeceğine karar vermedin mi?
Ya aynı hesap. Arkadaşın ilk 10 K ya girmek için hazırlanırken hiç mi düşünmedi lan ben ne okuyacağım diye?ben değil arkadaşım kazandı bölümü, foruma yazmamı o istedi sizin de fikirlerinizi almak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben türkçe öğretmenliği okuyorum