Link değil sistem benim sistemNasil ya link atarmisin
Yanlış yazmışım 12250 yazcaktim kusura bakmaNasil ya link atarmisin
Neden satiyorsunLink değil sistem benim sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış yazmışım 12250 yazcaktim kusura bakma
Marka model nedir?Link değil sistem benim sistem
Yanlış yazmışım 12250 yazcaktim kusura bakma
Monster T5 v21.2.3 neden mi satıyorum isim kalmadı artık üni sınavına hazırlık yapıyorum son senemNeden satiyorsun
Marka model nedir?
1 sene garantiliMonster T5 v21.2.3 neden mi satıyorum isim kalmadı artık üni sınavına hazırlık yapıyorum son senem1 yıl garantili metal ince kasa düşünürsen
Fatura fiyatı 16500tlNeden satiyorsun
Marka model nedir?
Monster düşünmüyorum malesefMonster T5 v21.2.3 neden mi satıyorum isim kalmadı artık üni sınavına hazırlık yapıyorum son senem1 yıl garantili metal ince kasa düşünürsen
1 sene garantili
Fatura fiyatı 16500tl
Tmm reisMonster düşünmüyorum malesef
Isınıyor vs diyosan en çok satılan kasası ciklet gibi yanmıyor Casper vs gibi gayet serin çalışıyor ama sen bilirsin tabiMonster düşünmüyorum malesef
Modelini yt aratdim ama bir şey cikmadi v21.2.3Tmm reis
Isınıyor vs diyosan en çok satılan kasası ciklet gibi yanmıyor Casper vs gibi gayet serin çalışıyor ama sen bilirsin tabi
Modelini yt aratdim ama bir şey cikmadi v21.2.3
Satmaya çalışmıyorum öneri verdim böyle bir laptop var diye@Bilaltepe2441 reklam yasak krşm. 2. El ilan verebilirsin adam oneri istemis kendi malini satmaya calisiyorsun
Bu laptop
Satmaya çalışmıyorum öneri verdim böyle bir laptop var diye
Aynen knk satmaya calismiyosun.Monster T5 v21.2.3 neden mi satıyorum isim kalmadı artık üni sınavına hazırlık yapıyorum son senem1 yıl garantili metal ince kasa düşünürsen
1 sene garantili
Fatura fiyatı 16500tl
Güzel ama ben rtx dlss yararlanmak istiyorum kötü performans vermiyor yt arastirdim
Bunda 8 ram oldugu icin artan 500 TL'ye de 1 tane daha 8 ram alirisniz tadindan yenmez olur
Aynen knk satmaya calismiyosun.
10k ya rtx li bulamayabilirsiniz bunun disindaGüzel ama ben rtx dlss yararlanmak istiyorum kötü performans vermiyor yt arastirdim
Ama ram eklemesi yapmalisiniz yoksa ileriki zamanlarda yetmeyebilir