IOS 10K yı geçmeyecek YD iPhone Önerisi

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,092
Arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım üzere 10k yı geçmeyecek İOS telefon arıyorum iOS isteme sebebim ise telefon da ağır iş yapıyorum bu yüzden performansı ve stabilizasyonu iyi olan bişi lazım daha önceden de iPhone 8 Plus kullanıyordum şimdi biraz daha iyisini almaya karar verdim benim bulduklarım aşağıda.

Bulduklarım:

1. iPhone 12 Mini ( Full orjinal )
2. iPhone 12 PRO(Ekran değişen PilServis)

Arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım üzere 10k yı geçmeyecek İOS telefon arıyorum iOS isteme sebebim ise telefon da ağır iş yapıyorum bu yüzden performansı ve stabilizasyonu iyi olan bişi lazım daha önceden de iPhone 8 Plus kullanıyordum şimdi biraz daha iyisini almaya karar verdim benim bulduklarım aşağıda.

Bulduklarım:

düz 13 bulursun zorlarsan değişensiz pili bi tık düşük olur sadece

Evet ama işte ekranı küçük olduğu için biraz olumsuz bakıyorum ve sizce tr SE yerine YD 12 mini veya PRO daha mantıklı olmaz mı
hocam neden hem yd hem eski iphone alıyosun gereksiz bi alışveriş bu

neden 12 bakıyosun demedim neden iphone bakıyosun dedim. ve evet 12 eski
Çünkü bu bütcede daha iyi android telefon olacağını sanmıyorum olsa dahi %70 %80 toplama oluyor ve ayrıca iOS gibi stabil değil android de kullandım ama iOS kadar tatmin etmedi beni cap cut üzerinden rander alırken iOS çok daha iyi geldi bana.

Çünkü bu bütcede daha iyi android telefon olacağını sanmıyorum olsa dahi %70 %80 toplama oluyor ve ayrıca iOS gibi stabil değil android de kullandım ama iOS kadar tatmin etmedi beni cap cut üzerinden rander alırken iOS çok daha iyi geldi bana.
yd xiaomi tercih etmek çok daha mantıklı o bütçede. redmi note 13 pro 5g, pro plus 5g mesela

Bulduklarım:

Hem YD hem 12 kullanacağına TR 11 alsan çok daha mantıklı bence. O fiyat bandına rahat bulunuyor.

Geri