Neler Yeni

10kya Güzel Monitör Dahil Bilgisayar Bulabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
İyi o zaman beklesin adam bakalım alabilecek mi o dediğin şekilde milisaniyelik stoklarla bakalım başarabilir mi arkadaş , uzun bir süre stok bekler diyorum ben hadi bakalım bekleyeceğiz göreceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemi alacağına hiç almasın daha iyi , sağlam bir sistem toplayıp görüntü versin diye idarelik bir ekran kartı alabilir ilerde parası biriktiğinde idarelik kartı satar biriktirdiği paranın üstüne ekler güzel bir sistem kurar yada Apu da alabilir kendi tercihi ama o sistem asla
Ben takip ediyorum 1650 sistemler ne zamandır milisaniyede tükeniyor geçen gaming gen de 2 saat durdu sistem.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Ben takip ediyorum 1650 sistemler ne zamandır milisaniyede tükeniyor geçen gaming gen de 2 saat durdu sistem.
Tamam kanka alsın diyorum bende alabilecekse neyi savunuyorsun bana , Sistemin parçalarına bakmadım bu arada inşallah adam gibi bir sistemin tartışmasını yapıyoruzdur bi kronik sorunulu ssd daha kaldırmaz bünyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Tamam kanka alsın diyorum bende alabilecekse neyi savunuyorsun bana , Sistemin parçalarına bakmadım bu arada inşallah adam gibi bir sistemin tartışmasını yapıyoruzdur bi kronik sorunulu ssd daha kaldırmaz bünyem
Ben sana neyi savunayım kardeşim bütçesine ne kadar iyi bir şey alabiliyorsa onun için kârdır şimdi bu adamın kasa için 8k bütçesi var ssd si 980 pro mu olsun şaka mısın.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Ben sana neyi savunayım kardeşim bütçesine ne kadar iyi bir şey alabiliyorsa onun için kârdır şimdi bu adamın kasa için 8k bütçesi var ssd si 980 pro mu olsun şaka mısın.
Şuan gözlemlerim sonucu fazlasıyla boş yaptığınızı farkettim 8 k bütçesi var diye dayayalım sorunlu ssd'yi döşeyelim 8'lik ram'i mi demek oluyor bu anlayamadım , mevcut bütçe ile doğru düzgün bir sistem toplanamıyorsa apu veya geçici ekran kartlı bir sistem önerilir arkadaşın para biriktirme duruma göre , Tatsız bir şaka kabul ediyorum bu yazınızı ve dikkate almıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Şuan gözlemlerim sonucu fazlasıyla boş yaptığınızı farkettim 8 k bütçesi var diye dayayalım sorunlu ssd'yi döşeyelim 8'lik ram'i mi demek oluyor bu anlayamadım , mevcut bütçe ile doğru düzgün bir sistem toplanamıyorsa apu veya geçici ekran kartlı bir sistem önerilir arkadaşın para biriktirme duruma göre , Tatsız bir şaka kabul ediyorum bu yazınızı ve dikkate almıyorum
Aynen kardeşim ben sana geçen çıkan sistemi sayayım sonra düşün
8x2 ram
Gigabyte 1650
I3 10100f
wd sn 750 m2
h410 ankart
corsair kasa artı 550w psu

Erda Yıldırım

80+ Gold
8kya ne bekliyorsun rog anakartlı corsair mp600 1tb ssdli sıvı soğutmalı 1650 sistem mi
Attığın sistem kötü. Daha 2 gün önce daha ucuza 1660ti 16gb ram 500gb m2 sistem vardı.

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam elle tutulur bir yanin yok allah askina. Ne yani adamin butcesi yok diye sorunlu sistem mi alsin. Bu fiyata en iyisi 5600g li apu siztem. Cok daha iyi olur. Sırf m2 olsun soyle olsun boyle olsun diye sorunlu parcalari veriyorsunuz adama. 10100f yerine 5600g cok daha iyi olucaktır valo cs tarzi oyunlarda lutfen az mantik
Aynen kardeşim ben sana geçen çıkan sistemi sayayım sonra düşün
8x2 ram
Gigabyte 1650
I3 10100f
wd sn 750 m2
h410 ankart
corsair kasa artı 550w psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Hocam elle tutulur bir yanin yok allah askina. Ne yani adamin butcesi yok diye sorunlu sistem mi alsin. Bu fiyata en iyisi 5600g li apu siztem. Cok daha iyi olur. Sırf m2 olsun soyle olsun boyle olsun diye sorunlu parcalari veriyorsunuz adama. 10100f yerine 5600g cok daha iyi olucaktır valo cs tarzi oyunlarda lutfen az mantik
Öylede yapabilir ama düşüncemi hiçe Saymanız beni üzdü uğraştım yazarkende o kadar iyi geceler arkadaşım hangi sistemi alırsan al mutlu ol

kyagizzz

80+ Bronze
Hayir estağfurullah. Ama bu butceye 1650 almasi simdi belki ise yarar. 1 sene sonra hadi 2 sene sonra keske 5600g alsaydim diyecektir.
Öylede yapabilir ama düşüncemi hiçe Saymanız beni üzdü uğraştım yazarkende o kadar iyi geceler arkadaşım hangi sistemi alırsan al mutlu ol

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

emir eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2