- Reaksiyon skoru
- 122
10m bi ethernet kablosu lazım halınin altindan geçicek bildiğiniz kaliteli marka varmı ?
marka veya model olarak değil de internet sağlayıcın ile iletişime geçmen daha sağlıklı olur. çünkü internet alışveriş sitelerinde o işlerin çok sahteciliği dönüyormuş15m bi ethernet kablosu lazım halınin altindan geçicek bildiğiniz kaliteli marka varmı ?
ne için aradiğmizi soruyolar ya ariza icin mi filan diye hangini seçicem bu nu söylemek içinmarka veya model olarak değil de internet sağlayıcın ile iletişime geçmen daha sağlıklı olur. çünkü internet alışveriş sitelerinde o işlerin çok sahteciliği dönüyormuş
kabloları bakır yerine farklı şeyler kullanan faln oluyormuş
internet sağlayıcından talep et edebiliyorsan
ben mesela bugün öyle yaptım
DARK marka ethernet kabloları en kaliteli kablolardan. Ben kullanıyorum memnunum.10m bi ethernet kablosu lazım halınin altindan geçicek bildiğiniz kaliteli marka varmı ?
müşteri hizmetleri de direkne için aradiğmizi soruyolar ya ariza icin mi filan diye hangini seçicem bu nu söylemek için
10 metre olanıni bulamadım link atabilirmisin ?DARK markasını kullanıyorum. Kullanıcı yorumlarında da göreceksin ki herkes çok memnun. Bende öyle![]()
10 metre olanını bulamafım link atabilirmisin ?DARK marka ethernet kabloları en kaliteli kablolardan. Ben kullanıyorum memnunum.
10 metre olanıni bulamadım link atabilirmisin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 metre olanını bulamafım link atabilirmisin ?