Neler Yeni

10tl lik hesaptan alınan oyun ödünç alınır mı? ( steam )

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba bana bir arkadaş hesap verdi kendiside 10tl den almış söylediğine göre çoğaltılmış bir oyunmuş yani illegale giriyor her neyse hesapta 468 saat oynama süresi var imiş yani başkalarınada satılmış olabilir kendisi pc min kontrol edilmemesi için steam cloud kapat çevrimdışı ol filan dedi dediklerini yapacağım ama kendi hesabımda marvel spiderman görebiliyorum " ödünç al " yazıyor sizce böyle yapsam bir hata virüs sızması veya hesabımın tehlikeye girmesi gibi durumlar olur mu ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
arkadaşlar merhaba bana bir arkadaş hesap verdi kendiside 10tl den almış söylediğine göre çoğaltılmış bir oyunmuş yani illegale giriyor her neyse hesapta 468 saat oynama süresi var imiş yani başkalarınada satılmış olabilir kendisi pc min kontrol edilmemesi için steam cloud kapat çevrimdışı ol filan dedi dediklerini yapacağım ama kendi hesabımda marvel spiderman görebiliyorum " ödünç al " yazıyor sizce böyle yapsam bir hata virüs sızması veya hesabımın tehlikeye girmesi gibi durumlar olur mu ?
steamin içinden bir şey yapıyorsun virüs nasıl girebilir dostum ne kafayla yazdın bunu :D
bir şey indirmediğin sürece virüs yemezsin iyi forumlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
steamin içinden bir şey yapıyorsun virüs nasıl girebilir dostum ne kafayla yazdın bunu :D
bir şey indirmediğin sürece virüs yemezsin iyi forumlar.
merak kafası ile soruyorum nede olsa illegal 468 saat 1 kişinin oynayacağını sanmıyorum onlarda sokabilirler asıl hesabıma bir şey olmasın diye soruyorum
indirdim bu arada oyunu

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
O hesaplar aile hesabı oluyor genelde, ve aile hesabında, o hesabı kişinin izni olmadan ödünç alınmıyor. 10 Tllik hesap sahipleri de vermezler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
merak kafası ile soruyorum nede olsa illegal 468 saat 1 kişinin oynayacağını sanmıyorum onlarda sokabilirler asıl hesabıma bir şey olmasın diye soruyorum
indirdim bu arada oyunu
crack yani çalıntı hesaplar ama sorun olmaz merak etme dostum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom