işlemci darboğaz yaparArkadaşlar görseldeki ürün 11.000 TL, Sizce bir sorun yaşayabilecek parçası var mı? ( PSU yeterli gelir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Link var mı ? Yoksa 2. El mi ?Arkadaşlar görseldeki ürün 11.000 TL, Sizce bir sorun yaşayabilecek parçası var mı? ( PSU yeterli gelir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Bu sisteme göre uygun fiyatlı bir öneriniz varmıdır?işlemci darboğaz yapar
Sıfır sistem.Link var mı ? Yoksa 2. El mi ?
Teşekkürler, depolama için 500gb SSD var bende onu takarım diye düşündüm.240 GB depolama alanı çok yetersiz kalacaktır emin ol. Psu minimum 500 w istiyor yeterli gelecektir.Alınır derim akşam bu fiyata daha iyi hazır bir sistem çıkar yanı tam bilemedim
Firma ile konuştum da hazır sistem olduğu için değişim yapamıyormuş işlemciyi. Ne yapmamı önerirsiniz ?İşlemci sıkıntı. 1080p de ciddi darboğaz yapar ve en az 11400f le değişmesi gerekir.
Akşama bakıp link atarım, geçmişten bulmam lazım.nasıl sıfır??? cidden mi? link lütfen
Uğraşma derken başka sistem mi bakayım, yoksa o şekilde mi kullanayım.Seçenek 1: Sistemi alırsın 6600xt yi satıp 2k eksiğine 2060 alırsın kurtarır.
Seçenek 2: Sistemi alırsın işlemciyi satıp üstüne 2k koyarsın gene kurtarır.
Bana göre: Hiç uğraşma.
Alınmaz bence işlemci, ssd düşükArkadaşlar görseldeki ürün 11.000 TL, Sizce bir sorun yaşayabilecek parçası var mı? ( PSU yeterli gelir mi ?
Alıntıyı görüntüle