Neler Yeni

11.000 TL ‘ye kadar laptop önerisi?

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
Bütçe
11000
Bugün indirim günü yok mu şöyle güzel bahsettiğim bütçeye uygun bir oyuncu leptopu?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Bugün indirim günü yok mu şöyle güzel bahsettiğim bütçeye uygun bir oyuncu leptopu?
Dolar 11 üzgünüm ama hiçbiri fiyatını haketmiyo Kara cumada belki duser

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolar 11 üzgünüm ama hiçbiri fiyatını haketmiyo Kara cumada belki duser
Dolar 11 olabilir yapacak bir şey yok oturup ağlayacak halimizde yok ;) iyide bugün zaten “Hayırlı Cuma!” indirimleri gelmedi mi heryere?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Dolar 11 olabilir yapacak bir şey yok oturup ağlayacak halimizde yok ;) iyide bugün zaten “Hayırlı Cuma!” indirimleri gelmedi mi heryere?
Haftaya geliyor heryere "kara cuma"

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Tamam ben müslümansın sandım, değilmişsin. Hayırlı Cuma gelsinde bi bakalım piyasaya ne var ne yok
Sen kendini sırf hayırlı cuma dedin diye müslüman mi saniyosun emin ol senden daha iyi muslumanimdir iyi günler kolay gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kendini sırf hayırlı cuma dedin diye müslüman mi saniyosun emin ol senden daha iyi muslumanimdir iyi günler kolay gelsin
Babanın yaşı kadar kur'an hatmeşligim var haberin olsun

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
Her ne kadar günahkârda olsam mübarek Cuma gününe “Kara” gibi bi aşağılayıcı ismi kullanmam. Sen kullan mük müslüman seni

Babanın yaşı kadar kur'an hatmeşligim var haberin olsun
Vah ki ne vah ozaman sana. Kur’an-ı Kerim yazmayı bilmiyor daha. Hadi onu geçtim hatim ettim diyor Cuma gününü aşağılıyor :)

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
Her ne kadar günahkârda olsam mübarek Cuma gününe “Kara” gibi bi aşağılayıcı ismi kullanmam. Sen kullan mük müslüman seni

Vah ki ne vah ozaman sana. Kur’an-ı Kerim yazmayı bilmiyor daha. Hadi onu geçtim hatim ettim diyor Cuma gününü aşağılıyor :)
Dostum yalnız Kur'an-ı Kerim'i yanlış yazdıysa ne olmuş ki? Bu onun iyi veya kötü müslüman olduğunu göstermez neden böyle bir şeye takıldın onu anlamadım. Son olarak ta Kara Cuma adını kullanan kişiler müslüman değilmiş gibi davranmışsın nedensizce :D Kampanyanın adı 'Kara Cuma' diye kara cuma demiş arkadaş yoksa burda cuma gününü aşağılama gibi bir amacı olmadığı belli, bana göre Hayırlı Cuma diye sırf gösteriş için diyormuşsun gibime geldi ama yanlış düşünüyorsam da kusuruma bakma.

ByDost

80+
Konuyu rapor ettim

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
Dostum yalnız Kur'an-ı Kerim'i yanlış yazdıysa ne olmuş ki? Bu onun iyi veya kötü müslüman olduğunu göstermez neden böyle bir şeye takıldın onu anlamadım. Son olarak ta Kara Cuma adını kullanan kişiler müslüman değilmiş gibi davranmışsın nedensizce :D Kampanyanın adı 'Kara Cuma' diye kara cuma demiş arkadaş yoksa burda cuma gününü aşağılama gibi bir amacı olmadığı belli, bana göre Hayırlı Cuma diye sırf gösteriş için diyormuşsun gibime geldi ama yanlış düşünüyorsam da kusuruma bakma.
Amazon, hepsi burada gibi firmalar bile saygı gösterdikleri için kara cuma değil efsane cuma, gülümseten cuma falan diyor. Bir gösteriş yaptığım yok ne alakası var. Müslüman birisi cuma gününe neden kara desin bana söyler misin? Hayırlı cuma de geç neden illa kara kelimesini kullanıyorsunuz?

Konuyu rapor ettim
Savcılığa gitmeyi de unutma. Boş işler müdürü.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
Top Bottom