3050 i3 12100 lü sistem vardı stok gelirse kaçırma mağzaya gidip alma şansın varsa öyle yaap biz öyle yaptık bugün arkadaşa stok yok diyordu ama mağzada varmış stok ordan aldıkBütçem 11k valorant csgo the forest gibi oyunlar oynuyorum bu oyunları akıcı oynatacak iyi bir sistem almak veya toplamak istiyorum yardimci olurmusunuz
Maalesef yaşadığım şehirde itopya yok3050 i3 12100 lü sistem vardı stok gelirse kaçırma mağzaya gidip alma şansın varsa öyle yaap biz öyle yaptık bugün arkadaşa stok yok diyordu ama mağzada varmış stok ordan aldık
benim attığım sistem arkadaşın dediğiMaalesef yaşadığım şehirde itopya yok
Peki hemen almalımıy8m yoksa biraz da nın pc hocasının sistemlerini beklemelimiyimRami değişerek 11300 e alabilirsin sistemi
Kısa bişey dicem ben dün bu sistemi başka bir kasa ile aldım. Kasanın hava akşı yeterli olur mu?Rami değişerek 11300 e alabilirsin sistemi
PC hocası yapacak ama fiyatı belki yüksek olabilir dolar zorluyor demişti şuan görüşme halindePeki hemen almalımıy8m yoksa biraz da nın pc hocasının sistemlerini beklemelimiyim
hazır sistem beklenebilir çok güzel bir şey çıkabilir ama çıkanlar düşük bütçeli de olabilir ya da bütçenizi aşacak da olabilir zaman yolculuğunu bulmadan bir şey söylemek yanlış olurSizce hemen mi alayım yoksa hazır sistem bekleyeyim mi youtuberlardan
Thermalteke ile almış olmalısın gayet güzel oKısa bişey dicem ben dün bu sistemi başka bir kasa ile aldım. Kasanın hava akşı yeterli olur mu?
hazır sistem beklenebilir çok güzel bir şey çıkabilir ama çıkanlar düşük bütçeli de olabilir ya da bütçenizi aşacak da olabilir zaman yolculuğunu bulmadan bir şey söylemek yanlış olur