onu duydum peki nerde satılıyorda g5 satanlar var 11.500 e filan bak istersen
forumda vardı satan veya sahibinden de koymuşlardı uygun olan varsa düşünebilirsin dostumonu duydum peki nerde satılıyor
kardeşim 11k verip 2. el mi alacak ya biraz daha koyabilirsen sistem dolu var daha 1 hafta önce ne bilgisayarlar vardı 10k ya falan geç kaldınforumda vardı satan veya sahibinden de koymuşlardı uygun olan varsa düşünebilirsin dostum
2. El olmuyor ki?kardeşim 11k verip 2. el mi alacak ya biraz daha koyabilirsen sistem dolu var daha 1 hafta önce ne bilgisayarlar vardı 10k ya falan geç kaldın
Neredeyse2. El olmuyor ki?
Kardeşim adam g5 diyo adamlar sıfır satıyo sitede bilgisayarlar kime ulaşmışki 2.el olsunkardeşim 11k verip 2. el mi alacak ya biraz daha koyabilirsen sistem dolu var daha 1 hafta önce ne bilgisayarlar vardı 10k ya falan geç kaldın
2.el değil g5'i ucuza satan varsa ondan al diyor adam, g5 daha 2 gün önce çıktı ne anlatıyorsun sen ?kardeşim 11k verip 2. el mi alacak ya biraz daha koyabilirsen sistem dolu var daha 1 hafta önce ne bilgisayarlar vardı 10k ya falan geç kaldın
ne afra tafra yapıyorsun onu anlamadım? millete bağırma hakkını kim veriyor sana? ağzını topla2.el değil g5'i ucuza satan varsa ondan al diyor adam, g5 daha 2 gün önce çıktı ne anlatıyorsun sen ?
Reis bağırdığını nerden anladın yane afra tafra yapıyorsun onu anlamadım? millete bağırma hakkını kim veriyor sana? ağzını topla
senin gibi trolle vurabilirdi ileri geri konuşuyor iyi okuReis bağırdığını nerden anladın ya
tamam beyler bu kadar ciddiye alınıcak bi konu değil sadece basit bir soru sordum tevsiyeler için sağ olunsenin gibi trolle vurabilirdi ileri geri konuşuyor iyi oku
1elimde 11.000 TL var bununla bir sistem almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
g5 12 cıvarına satacagım benelimde 11.000 TL var bununla bir sistem almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir