Neler Yeni

11 bin TL TURBOX Tx500 aldık cyberpunk2077 açılmıyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar bu sistemi aldık windows 7 kurdurttuk formatcıya eve getirdik cyberpunk açmayı denedik oyuna girince masaüstüne atıyor oyuna girmiyor bir de gta 5 de 25 dakika falan oynadıktan sonra bilgisayar donuyor sorun nedir?
bu konu trolmü acaba yada yaşınız çokmu küçük eyer biraz inancınız varsa bu sistemi cabuk iade edin 1 saniye bile durma para çöpe atmış olursun.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kutusu acilmis isletim sistemi kurulmus özellikleride belli iade zor
Ne alakası var ya. Sistemin çalışıp çalışmayacagini kurmadan nasıl anlayacaksınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar bu sistemi aldık windows 7 kurdurttuk formatcıya eve getirdik cyberpunk açmayı denedik oyuna girince masaüstüne atıyor oyuna girmiyor bir de gta 5 de 25 dakika falan oynadıktan sonra bilgisayar donuyor sorun nedir?
Hayatının hatasını yapmışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Abi o PC zaten açmaz özelliklerine hiç mi bakmadiniz be

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sistemi alırken sormayıp şimdi yazmak komik geliyor ya 🥴 5k eder belki her şey dahil o sistem

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Geçmiş olsun hocam ağır kazık yemişsin

yusuftheayay

80+ Bronze
Kanki 11600 e rtx 3050 sistem vardı 80+ üyesin forumda illaki görmüşsündür biraz daha dikkatli olmalısın alışveriş yaparken

yusuftheayay

80+ Bronze
Kanki 3. Nesil i5 almışsın 2013 te çıkan bir işlemci forumda dolaşan i5 11400 lerden değil

SadeceSeyf

80+ Gold
İade etmeye çalış. Bana da telefonu geri veremezsin dediler. Kullanılmış ürün göndermişler. Dedim vazgeçmem 5 sene sürse yine iade edeceğim demiştim. Sonuç bir hafta sonra iade almışlardı uğraşin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
biz atom bilişimi arayıp sorduk güncel oyunların hepsini oynatır dediler yorumları da güzeldi
Buraya niye sormadın ki atom bilişim neymiş ya :D Benim 1 sene önce 3kya sattığım 5 6 senelik laptopun işlemcisi bundan iyiydi

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
Kadir
sistem kutusu açıldığı için iade edilemiyormuş sorunu çözemez miyiz
Trendyoldan destek talep edin bize her oyunu açar dendi cyberpunk'a giremiyoruz yanıltıldık diyin iade kolaylaşırtırabilirler n11 bu konu da ilgileniyordu diye hatırlıyorum trendyolda ilgileniyordur yanıltıcı bilgi vermişler size
biz atom bilişimi arayıp sorduk güncel oyunların hepsini oynatır dediler yorumları da güzeldi

.

Top Bottom