Neler Yeni

11 PRO MAX KAÇA ALINIR

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
merhaba sevdiğim bi abimde 11 pro max var piline kadar orjinal, galiba hiç açılmamış kozmetik olarak da yakından çok dikkatli bakarsan kılcal çizikler var gayet temiz 1 yıl garanti veriyor peşin alamadığım için 6 ay taksitle 34-35 bin oluyor sizce mantıklı mı(0 telefonlara da baktım karta max 3 ay taksit yapıyorlar ödeyemem easycepten alışveriş yaptım sıkıntılı çıktı yani sadece bu cihaz var alabileceğim)

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
merhaba sevdiğim bi abimde 11 pro max var piline kadar orjinal, galiba hiç açılmamış kozmetik olarak da yakından çok dikkatli bakarsan kılcal çizikler var gayet temiz 1 yıl garanti veriyor peşin alamadığım için 6 ay taksitle 34-35 bin oluyor sizce mantıklı mı(0 telefonlara da baktım karta max 3 ay taksit yapıyorlar ödeyemem easycepten alışveriş yaptım sıkıntılı çıktı yani sadece bu cihaz var alabileceğim)
taksit olsa bile 11 pro max icin 35 bin asiri pahali bir fiyat 6 ay taksit yerine 6 ay para biriktir iphone 13 falan al illa iphone istiyorsan kesinlikle 5 yillik cihaz icin ucuk bi fiyat

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sevdiğim bi abim sağolsun 15 256gb 6 ay taksitle verdi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,989
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
taksit olsa bile 11 pro max icin 35 bin asiri pahali bir fiyat 6 ay taksit yerine 6 ay para biriktir iphone 13 falan al illa iphone istiyorsan kesinlikle 5 yillik cihaz icin ucuk bi fiyat
Fiyattaki sıkıntı pro max olması nerdeyse yarı fiyatına 11 vardı elinde oda çok iyiydi ama ben pro max aklıma yattı sonuç olarak fiyatta çok yardımcı oldular 6 taksitle 15 aldım

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Mert ash
15i kaçtan aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarı fiyatına dediğin zaten mediamarkt garantili falan yenilenmiş 11ler oluyor sıfır gibi ordan da alabilirsin o rakamlara

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
Ne verdiği değil kaçtan verdiği önemli
Türkiye cihazı (kontrol ettim) kapalı kutu aylık 11 bin

15i kaçtan aldın

yarı fiyatına dediğin zaten mediamarkt garantili falan yenilenmiş 11ler oluyor sıfır gibi ordan da alabilirsin o rakamlara
Zamanında xs aldım easycep ten ekran bozuldu kendiliğinden ,kalitesin bi ekran taktılar kutudan çıkar çıkmaz kamerada toz vardı o günden sonra telefon düzen tutmadı o zamandan beri almıyorum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Mert ash
Türkiye cihazı (kontrol ettim) kapalı kutu aylık 11 bin

Zamanında xs aldım easycep ten ekran bozuldu kendiliğinden ,kalitesin bi ekran taktılar kutudan çıkar çıkmaz kamerada toz vardı o günden sonra telefon düzen tutmadı o zamandan beri almıyorum
yani kral 15 256yı 66kya aldın bide ikinci el mantıklı değil bence

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
yani kral 15 256yı 66kya aldın bide ikinci el mantıklı değil bence
Hocam 0 her zaman mantıklı ama ben hiçbir yerden 3 ayın üstüne taksit seçeneği bulamadım sadece ticari kartlara vardı o yüzden 2. Ele baktım

chade

80+ Bronze
Hocam 0 her zaman mantıklı ama ben hiçbir yerden 3 ayın üstüne taksit seçeneği bulamadım sadece ticari kartlara vardı o yüzden 2. Ele baktım
alma hocam üst seviye iphone. bizim halkımız kadar gariban olup bu kadar marka takıntısı olan başka millet yok herhalde. git 5k ya falan idarelik ucuz bir telefon al, birkaç ay para biriktir sonra git 3 taksitle yenisini al. 6 taksit yapacam diye dolandırılınca daha mı iyi oluyor anlamadım

Srdoğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sayim erdoğan
alma hocam üst seviye iphone. bizim halkımız kadar gariban olup bu kadar marka takıntısı olan başka millet yok herhalde. git 5k ya falan idarelik ucuz bir telefon al, birkaç ay para biriktir sonra git 3 taksitle yenisini al. 6 taksit yapacam diye dolandırılınca daha mı iyi oluyor anlamadım
Hocam zaten 2. El almadım. Ayrı mesele 5k telefonu ben napıyım benim işim gereği bana kamera lazım marka olarak da çok uzun süredir iPhone kullanıyorum değiştirmek istemedim ki aldığım telefonda denk geldi aylık taksiti bana uydu aldım ki konuyu 11 pro max olarak açtım üst seviye takıntım olsa niye 11 pro max almayı düşünüyüm

Top Bottom