- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen benim hocama keçi mi demek istiyorsun?vip fizik goat
Sen benim hocama keçi mi demek istiyorsun?vip fizik goat
Keçinin İngilizcedeki karşılığı goat. Bu sözcük, aynı zamanda greatest of all time'ın kısaltması. Yani, tüm zamanların en iyisi. demiş googleSen benim hocama keçi mi demek istiyorsun?
eski konu anlatımlarını sadece sorulara gelip de geçebilirsin ama orada da pekiştirici sorular varyenileri izle zamanın olursa ya da kaynağın yoksa eskileri izlemelisin ama konuyu anlıcaksın uzun sürcek biraz
Eski videolar hep.Nasıl hitap etmedi?
Orasını anlamadım.
Biliyok la! İlla şunu mu koymak gerekiyor "(!)" ?Keçinin İngilizcedeki karşılığı goat. Bu sözcük, aynı zamanda greatest of all time'ın kısaltması. Yani, tüm zamanların en iyisi. demiş google
Bunu yazdığımda geçen sefer birisi ciddiydi ondan bende şüpheleniyomEski videolar hep.
Bi de kağıt üstünde anlatıyorlar. Yani ben biraz görselliğe de önem veriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyok la! İlla şunu mu koymak gerekiyor "(!)" ?
Bunu izleyeceğime 50 saat VIP izlerim daha iyiTonguç pek kullanmam ama 11. Sınıfta az video olsun demişsin o yüzden
Bu ikisi vardı. Bunların sonunda anlamazsan 2. dönem 1. yazılı gibi soru çözümü olan yerlerde koskocaman konular 20 dk da falan özetlenebiliyor oraları dene.
Katılıyorum ama yapacak bir şey yok ya aslında 1.50x de anlayabiliyorsan öyle izle zor da değil yani.Bunu izleyeceğime 50 saat VIP izlerim daha iyi
1.25x e alıyorum. Bazı videolarda 1.5x çok hızlı geliyor. İhtiyacım olduğunda 1.5x e çıakrtıyorum. Tonguç'u 1.75 x ile izliyordumKatılıyorum ama yapacak bir şey yok ya aslında 1.50x de anlayabiliyorsan öyle izle zor da değil yani.
Evet tongucu 1.75 altı sarmıyor kimya da falan benim kullandığım tek kanal vip fizik onun dışında pek bilmiyorum ama hızlandırıp izleyebilirsin bence vip fiziği 8,9 video rahat 1 günde biter aslında acelen varsa yoksa da 2 gün de sindire sindire halledersin.1.25x e alıyorum. Bazı videolarda 1.5x çok hızlı geliyor. İhtiyacım olduğunda 1.5x e çıakrtıyorum. Tonguç'u 1.75 x ile izliyordum