Neler Yeni

11. Sınıf Matematik Trigonometri'ye Nasıl Çalışabilirim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar yarın matematik sınavım var. Din de var ama onu saymayın. :D Hallederim onu. Neyse benim sınav konum full trigonometri'den ibaret. Nasıl çalışmam lazım? Herhangi bir video, kaynak var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle 11. Sınıf dostlarımdan tavsiyelerini beklerim. ^^

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber matematiği aç, izle
Şeye anlatır gibi anlattığı için anlamama ihtimalin yok
Bu arada trigionometri temel ister. Birkaç konu daha bilmen lazım trigonometri için :D
Önce şu videoyu izlesem? Bi' girişini anlasam. Sınav da bana girecek gerçi. Neyse teşekkür ederim hocam önerileriniz için.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Dostlar yarın matematik sınavım var. Din de var ama onu saymayın. :D Hallederim onu. Neyse benim sınav konum full trigonometri'den ibaret. Nasıl çalışmam lazım? Herhangi bir video, kaynak var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle 11. Sınıf dostlarımdan tavsiyelerini beklerim. ^^
Benimde matematik sınavıyla din sınavım aynı gündü din dersini takmadım 39 aldım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Trigonometri gibi bir konuyu 1 günde asla bitiremezsin belki anlayamassın bile benim sana tavsiyem Bugun bol bol dua oku sınava abdestli gir Allaha dua et attığın sorular tutma olasılıgın arttır 10 15 alırsın en fazla sanki nolucak matematikten sınıfta kalmada yok zaten belgesiz geçersin olur biter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,136
Üyeler
167,614
Son üye
WoYzE
Top Bottom