bide bilgi sarmalı problemler kitabı eklersen 10 numara olur ama problemlerin iyiyse al iyi değilse daha düşük bir kitap alabilirsinşuan 11 e gidiyorum sadece eis yayınları var soru bankası olarak okul oradan işlediği için bi tık daha zor tüm sayısallar için kaynak önerir misiniz aklımda şuan bunlar varAlıntıyı görüntüle
fiziğin yanına daha zorlayıcı olması açısından esen yayınları alabilirsinşuan 11 e gidiyorum sadece eis yayınları var soru bankası olarak okul oradan işlediği için bi tık daha zor tüm sayısallar için kaynak önerir misiniz aklımda şuan bunlar varAlıntıyı görüntüle
11 mat karekökşuan 11 e gidiyorum sadece eis yayınları var soru bankası olarak okul oradan işlediği için bi tık daha zor tüm sayısallar için kaynak önerir misiniz aklımda şuan bunlar varAlıntıyı görüntüle
tyt şuan daha hiç tekrar etmedim türkiye geneli özdebir girdim 60 geldiyt'ye 12'de başlarsın dert etme ancak tyt dene
matematik kaç geldityt şuan daha hiç tekrar etmedim türkiye geneli özdebir girdim 60 geldi
19.5 türkçe 20.5 matmatematik kaç geldi
?
345 TYT VE MİKROORİJİNAL ALIRSAN SENİ 25/26 NETLERE CIKARIR MATEMATİKTTE. ARDINDAN BİLGİ SARMAL ÇÖZERSİN 30 KÜSÜRLERE CIKAR. ARDINDAN ORJİNAL ÇÖZÜP MAXİMUMU GÖRÜRSÜN.19.5 türkçe 20.5 mat
kanka benim önceliğim tyt değil ama şuan yazın okul 0 dan alcak zaten elimde 345 tyt ve paragraf kitabı var345 TYT VE MİKROORİJİNAL ALIRSAN SENİ 25/26 NETLERE CIKARIR MATEMATİKTTE. ARDINDAN BİLGİ SARMAL ÇÖZERSİN 30 KÜSÜRLERE CIKAR. ARDINDAN ORJİNAL ÇÖZÜP MAXİMUMU GÖRÜRSÜN.
11i 11 de bitirirsin ama AYT kitabı alırsan 11. sınıf konularını bitirirsin seneye 12. Sınıf konularına başlarsın ve 1 kitap parası vermiş olursun ama sadece 11 alırsan seneye tekrardan ayt almak zorunda kalırsın ve 2 kitap parası verirsinkanka benim önceliğim tyt değil ama şuan yazın okul 0 dan alcak zaten elimde 345 tyt ve paragraf kitabı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm hocalar 11 i 11 de bitirmeyi tavsiye ediyor baya da derece geliyor her sene