Neler Yeni

11. sınıfa geçtim neler yapmalıyım?

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sizlerden rehberlik dersi alıyım dedim. İlk öncelikle alanım MF,Tyt yi soracak olursanız rehber matematiğin 49 günde tyt matematik kampını bitirdim.Dil bilgisinde konu olarak %40 ını tamamlamış durumdayım.Tyt fen(fizik kimya biyoloji) hiç bakmadım ama kimya adasının TYT kampına yakın zamanda başlıyacağım.2 tane paragraf test kitabımın ikisinde de yarısına geldim.Hedefim ise 20k.O zaman sorularımı sormaya başlıyım :)
1-)Kaynak kitap olarak 11. sınıf soru bankası mı almalıyım yoksa Ayt kitaplarını mı almalıyım?
2-)Tyt denemelerine ne zaman başlamalıyım?
3-)Dershaneye giderek mi yoksa evde çalışarak mı daha çok verim alırım?
Diğer önerilerinizi de bekliyorum.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Konuyla alakasız ama rakiplerini elemeye başlamışsın. Ben de 11.sınıfım yaptıklarının yarısını bile yapmadım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hedefim ise 20k
Bu gidişle ilk 5K yaparsın onu. :)
1-)Kaynak kitap olarak 11. sınıf soru bankası mı almalıyım yoksa Ayt kitaplarını mı almalıyım?
TYT'yi ve 11'i bitirmeye gayret göster.
2-)Tyt denemelerine ne zaman başlamalıyım?
11'in sonlarında başlayabilirsin. Bazı kurumların denemeleri oluyor onlara katılabilirsin.
Kendini deneme amaçlı, ne kadar hazırsın diye.
3-)Dershaneye giderek mi yoksa evde çalışarak mı daha çok verim alırım?
Okulların tekrardan kapanabileceği için dershaneye gitmeni öneririm.

Rulep

80+ Gold
ilk soruyu bende merak ediyorum tyt denemesini istediğin zaman başlayabilirsin fende konu eksiğinin varsa denemede yapamaman morelini düşürürse eksiği kapattıktan sonra başla ama düşürmezse direkt başlayabilirsin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,341
İsim
Berk Atmaca
Verim konusunda şunu kesin olarak soyleyebilirim ki dershaneye gitmen sana büyük katkı sağlar fakat son sene gitmeni yeğlerim. Her hafta sınav oluyor. Bu sene gidersen aileni ekonomik olarak sıkıştırabilirsin. Ekonomik olarak problem yoksa gidebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,818
Üyeler
169,777
Son üye
grkmfly
Top Bottom