110.000TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

Hocam toplar mısın sana zahmet? Tek istediğim 101 farklı siteden farklı parçalar söylemek istemiyorum, hoşuma gitmiyor. Yine de iyisi böyle diyorsanız denerim.
Hocam zaten tek tek farklı siteden topladığımız için 100k ya böyle sistem çıkabiliyor. tek yerden alınca 110-120k oluyor. Güvenilmeyen siteler sıralanmıyor akakçe de.

5070ti 4k için yeterli artık nvdia güç satmıyor teknoloji satıyor

4 k da 550 fps çok güzel yalnız ben sırf mfg ve dlls için alıyorum saf güce bakacak olsam 9070 xt çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten tek tek farklı siteden topladığımız için 100k ya böyle sistem çıkabiliyor. tek yerden alınca 110-120k oluyor. Güvenilmeyen siteler sıralanmıyor akakçe de.
Ben full akakceden topladım monitör dahil 108 bin isterseniz atayım sistemi

Sonradan mouse klavye haporlor sistemi ekledim ama onların fiyatını hesablamadım

Kulaklık onerirmisiniz

Son düzenleme:
4 k da 550 fps çok güzel yalnız ben sırf mfg ve dlls için alıyorum saf güce bakacak olsam 9070 xt çekerim

Ben full akakceden topladım monitör dahil 108 bin isterseniz atayım sistemi

Sonradan mouse klavye haporlor sistemi ekledim ama onların fiyatını hesablamadım

Kulaklık onerirmisiniz
Nova5 ya da cloud 3 wireles.

Geri