110 Bin Sistem Önerisi

visterya

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, monitör hariç kasa için bütçem 110 bin tl civarı. Sistemde 5070 ti ekran kartı olabilirse güzel olur.

Bu sistemin yanında oled 2k monitör tavsiyelerine de açığım. Monitör için bütçem ise 25 bin civarı.

Buyrun hocam bu sistem 101k tuttu ama 16gb ramlı eğer attığım ramda 2 tane alırsanız 112k tutuyor Bütçeyi biraz aşıyor Bu sisteme kasa dahil deil sadece Donanım dahil topladım Eğer sadece oyun oynanacaksa Bundan iyi fiyata ne toplanır bilemiyorum

Buyrun hocam bu sistem 101k tuttu ama 16gb ramlı eğer attığım ramda 2 tane alırsanız 112k tutuyor Bütçeyi biraz aşıyor Bu sisteme kasa dahil deil sadece Donanım dahil topladım Eğer sadece oyun oynanacaksa Bundan iyi fiyata ne toplanır bilemiyorum
Burası 101k dan fazla tutuyor sanki hocam.

Yanlış yada eksik hesaplamış olabilirim arkadan birşeyle uğraşıyordum kaç tutmuş hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet 1 ürünü yanlış 1 ürünü eksik hesaplamışım hızlı hızlı yaptığım için 109.100 tuttu 16gb ramlı alacaksa arkadaş
🫤

Son düzenleme:
Yanlış yada eksik hesaplamış olabilirim arkadan birşeyle uğraşıyordum kaç tutmuş hocam

Evet 1 ürünü yanlış 1 ürünü eksik hesaplamışım hızlı hızlı yaptığım için 109.100 tuttu 16gb ramlı alacaksa arkadaş
:/
valla ben 110 küsür hesapladım ama bende çok dikkatli hesaplamadım.

9700x önerebilirim aslında eğer aşırı bir multiplayer oyun oynamıyorsa

Cs valo felan çok takılmıyosan yada ciddili kasmıyorsan 9700x daha güzel gider hem daha ucuz

Cs valo felan çok takılmıyosan yada ciddili kasmıyorsan 9700x daha güzel gider hem daha ucuz
İyi dedin bak Normalde onu önerecektim ama 7800x3d de Sırf X3D V Cache olduğundan dolayı insanlar onu daha çok övüyo ve alırken rahat hissediiyo yoksa bende 9700x taraftarıyım Doğru bios ayarlarıyla Yaklaşık 7800x3d gücünede gelebiliyor 9700x

Evet başka baktığım 5070 ti'li sistemlerde de işlemci olarak 9700x öneriyorlar. Peki kasa ve oled 2k monitör tavsiyeniz var mı?

Oledden anlamıyorum ama kasa olarak ekran kartının sığacağı ve görüntüsü hoşuna gideni al yoksa çokda fark etmiyor açıkcası

Ben akvaryum seviyorum mesela lian li montech felan bakabilirsin ama hava sirkülasyonu ve görüntü önemli okadar

Geri