Neler Yeni

1100 TL'ye kadar Gigabyte B450 mk uyumlu okuma yazma en yüksek 500 GB M2 SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Peçenem
Bütçe
1100
Kendime 1100 bütçe ayırdım. Gigabyte B450 m k ile tam takır çalışan beni üzmeyecek, sorunsuz, okuma yazma hızı en yüksek M.2 SSD önerir misiniz?
-Yurt içi ürünü olacak (Ali Babacan AliExpress ürünü olmasın)
-Samsung 970 EVO önermeyin
-1700 2300 vs okuma yazma hızı olan ssd önermeyin

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Kendime 1100 bütçe ayırdım. Gigabyte B450 m k ile tam takır çalışan beni üzmeyecek, sorunsuz, okuma yazma hızı en yüksek M.2 SSD önerir misiniz?
-Yurt içi ürünü olacak (Ali Babacan AliExpress ürünü olmasın)
-Samsung 970 EVO önermeyin
-1700 2300 vs okuma yazma hızı olan ssd önermeyin
Ali Babacan ne alaka

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ali babacani gorunce kahkaha attim. Butce artmaz ise arkadasin attigi kioxiaya bakabilirsiniz. Butce artar ise https://www.amazon.com.tr/Samsung-MZ-V7S1T0BW-Dahili-Laptop-Masaüstü/dp/B07MBQPQ62?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 bunu alin derim amazon prime ile 1400 TL oluyor. Kargo bedavaya geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ayrica hizdan cok kalitesi onemli bu attigim samsung baya kalitelidir ama butce artmiyor ise dedigim gibi kioxia dusunulebilir. Gerci yurtici olsun demissiniz ama dedigim gibi butce artarsa attigim samsung mantikli amazon var arkada zaten cok kral adamlar. Gecen klavye aldim yurtdisindan urun de dendigi gibi ozellik yoktu adamlar parayi iade etti bana klavye de sende kalsin dediler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,872
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Peçenem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
970 evonun ne suçu var.Bir de en yüksek okuma hızını ne yapacaksın zaten pci-e 3 destekliyor.

Oyunlar vs çabuk açılsın diye birde windows daha seri çalışsın

Ali babacani gorunce kahkaha attim. Butce artmaz ise arkadasin attigi kioxiaya bakabilirsiniz. Butce artar ise https://www.amazon.com.tr/Samsung-MZ-V7S1T0BW-Dahili-Laptop-Masaüstü/dp/B07MBQPQ62?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 bunu alin derim amazon prime ile 1400 TL oluyor. Kargo bedavaya geliyor.

Hocam ayrica hizdan cok kalitesi onemli bu attigim samsung baya kalitelidir ama butce artmiyor ise dedigim gibi kioxia dusunulebilir. Gerci yurtici olsun demissiniz ama dedigim gibi butce artarsa attigim samsung mantikli amazon var arkada zaten cok kral adamlar. Gecen klavye aldim yurtdisindan urun de dendigi gibi ozellik yoktu adamlar parayi iade etti bana klavye de sende kalsin dediler.
A data sx 8200 nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Peçenem
Pci-e 3 girişin var.Bakabilirsin max hıza. Alabileceğin en mantıklı ssd yi attım sana. Çok hızlı ssd alsan da kullanamayacaksın. Zaten bunu oyun oynarken de hissedemezsin. Attığımı al geç.
O ZAMAN
Fiyat Düştü

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD yi alıyorum beni üzmez değilmi açılış ve kullanım hızı vs. Almışken iyi almak isterim (bir dosya yüklerken daha hızlı inermi?)​

donanimci98

80+ Bronze
O ZAMAN
Fiyat Düştü

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD yi alıyorum beni üzmez değilmi açılış ve kullanım hızı vs. Almışken iyi almak isterim (bir dosya yüklerken daha hızlı inermi?)​

Al diyorum işte bunu. Daha hızlı inmez. İndirme internetinle alakalı. Yeter attığım sana.

Top Bottom