- Bütçe
- 11000
arkadaşlar parayı abim verdiği için sadece trendyoldan alabilirim benim aklımda 2 pc var tekno biyotik okula dönüş ide zeiron apu x80 var hangisi daha iyi
www.trendyol.com
www.trendyol.com
başka sitelerden almama izin vermiyoAbinin parayı çöpe atmak gibi bir hobisi olduğunu sanmıyorum,bu ikisinin de çöp olduğunu açıklarsan başka sitelerden düzgün bir sistem almana izin verecektir.
başka trendyoldan bildiğin pc varmıAbinin parayı çöpe atmak gibi bir hobisi olduğunu sanmıyorum,bu ikisinin de çöp olduğunu açıklarsan başka sitelerden düzgün bir sistem almana izin verecektir.
abini ikna et bi şekilde başarırsan bu sistemi alabilirsinarkadaşlar parayı abim verdiği için sadece trendyoldan alabilirim benim aklımda 2 pc var tekno biyotik okula dönüş ide zeiron apu x80 var hangisi daha iyi
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
bütçe 11k yı geçemez ):abini ikna et bi şekilde başarırsan bu sistemi alabilirsin
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
arkadaşlar parayı abim verdiği için sadece trendyoldan alabilirim benim aklımda 2 pc var tekno biyotik okula dönüş ide zeiron apu x80 var hangisi daha iyi
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
https://www.itopya.com/planet-blue_h24033 ne yap ne et abini ikna et bunu alman kesinlikle o ikisinden kat kat daha tatmin edecektir arada uçurum performans farkları olucaktır bunu kesinlikle söyleyebilirimarkadaşlar parayı abim verdiği için sadece trendyoldan alabilirim benim aklımda 2 pc var tekno biyotik okula dönüş ide zeiron apu x80 var hangisi daha iyi
www.trendyol.com
www.trendyol.com
bunlar da trendyol gibi dimi kimlik felan istemiyohttps://www.itopya.com/planet-blue_h24033 ne yap ne et abini ikna et bunu alman kesinlikle o ikisinden kat kat daha tatmin edecektir
Evet kart bilgini istiyo sadece eğer mağazasının olduğu şehirde yaşıyosan git elden al kargoda beklemezsinbunlar da trendyol gibi dimi kimlik felan istemiyo
Yok istemez kayıt olmanı ister adresini ister sadece oda kargoyla gelicekse mağazadanda gidip alabilirsin örnek (adresimi bilerek gizledim)bunlar da trendyol gibi dimi kimlik felan istemiyo
sakaryada varmıEvet kart bilgini istiyo sadece eğer mağazasının olduğu şehirde yaşıyosan git elden al kargoda beklemezsin