Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Kolay gelsin bol wattmansız gecelerBu konu da burda düşer ( biter ) iyi akşamlar ben GTX 1080ti kutu açılımı izlicem
Kolay gelsin bol wattmansız gecelerBu konu da burda düşer ( biter ) iyi akşamlar ben GTX 1080ti kutu açılımı izlicem
Oğlum çok wattman kelimesi kullandık yarın wattman yersem senden bilirim bakKolay gelsin bol wattmansız geceler
Şuanda 11,000 TL ye çok iyi sistem var PC hocası topladı YouTubedan bir bak kaçırma derimarkadaşlar parayı abim verdiği için sadece trendyoldan alabilirim benim aklımda 2 pc var tekno biyotik okula dönüş ide zeiron apu x80 var hangisi daha iyi
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zeiron Apu X80 Ryzen 5 5600g 32gb 256gb M.2 Ssd + 2tb Hdd Radeon Grafik Apu Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teknobiyotik Okula Dönüş - Amd Ryzen 5 5600g 3.9ghz, 16gb Ram, 512gb Ssd Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocam Selamün Aleyküm. Nasılsınız ne yapıyorsunuz? Bu arada bu mesaj tamamen hortlatmak için.Oğlum çok wattman kelimesi kullandık yarın wattman yersem senden bilirim bak
Hocam Selamün Aleyküm uyudum uyandım şimdi ne yapıyoruz?Uyu la uyu artık
Hocam Selamün Aleyküm. Nasılsınız ne yapıyorsunuz? Bu arada bu mesaj tamamen hortlatmak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Selamün Aleyküm uyudum uyandım şimdi ne yapıyoruz?
Ya ne yapayımAlıntıyı görüntüleolmuş hala utanmadan yazıyo
Oğlum işe başladım ben artık bu konu kapandıktan sonra ğHocam Selamün Aleyküm. Nasılsınız ne yapıyorsunuz? Bu arada bu mesaj tamamen hortlatmak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Selamün Aleyküm uyudum uyandım şimdi ne yapıyoruz?
Hayırlı olsun hocam. Allah bol ve bereketli kazançlar versin.Oğlum işe başladım ben artık bu konu kapandıktan sonra ğ