Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Ben soğutma sistemini upgrate ettim ama .dSizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de böyle gidiyor
Ben soğutma sistemini upgrate ettim ama .dSizde
Bende de böyle gidiyor
Hocam merak ettim yarın haberleşelim resim varsa incelemek isterim.Ben soğutma sistemini upgrate ettim ama .d
Konuda 196 mesaj görünüyor.Hocam merak ettim yarın haberleşelim resim varsa incelemek isterim.
Söyle küçük bir foto atayım bdjsxkwxbksxHocam merak ettim yarın haberleşelim resim varsa incelemek isterim.
Benim kartın aynısından 8cm fan çok ses yapıyor be kasa fanı kontrollü ise bayağı iyiSöyle küçük bir foto atayım bdjsxkwxbksx
Valla rocket league 1080p max ayarlarda 54 defece oynuyorum ben cksbxksBenim kartın aynısından 8cm fan çok ses yapıyor be kasa fanı kontrollü ise bayağı iyi
%60 da dinleyelim fan sesini
Başkan ben olurum hdkehdkenxBak hocam aklıma ne geldi birisi amd wattman hatası alanlar derneği gibi bir şey kursa nasıl olur
Müthiş sıcaklık bende hafif yük min 55 ort 62-63 max 70cValla rocket league 1080p max ayarlarda 54 defece oynuyorum ben cksbxks
Seninki de iyiMüthiş sıcaklık bende hafif yük min 55 ort 62-63 max 70c
Hocam babam uyandı uyanacak ben kaçıyorum Allah rahatlık versin hayırlı geceler.Seninki de iyi
Eyvallah tek kaldım 4 kişi idikHocam babam uyandı uyanacak ben kaçıyorum Allah rahatlık versin hayırlı geceler.
Günün son parçasıEyvallah tek kaldım 4 kişi idik
Bu konu da burda düşer ( biter ) iyi akşamlar ben GTX 1080ti kutu açılımı izlicemGünün son parçası