yeter simdilik ekipman lazımR5 3600 , 2070s li güzel kasa toplanıyor da 1500 TL kalıyor geriye o da anca monitöre yeter ekipmana kalmıyor512 GB M2 SSD var şimdilik yeter dersen 2. SSD yerine ekipman alınabilir. Tamam dersen ona göre linkleyelim.
tamam limk atR5 3600 , 2070s li güzel kasa toplanıyor da 1500 TL kalıyor geriye o da anca monitöre yeter ekipmana kalmıyor512 GB M2 SSD var şimdilik yeter dersen 2. SSD yerine ekipman alınabilir. Tamam dersen ona göre linkleyelim.
olur![]()
İşlemci R5 3600 yap, SSD 512 GB M2 var onu sec. totalde 8760 TL yapıyor. Monitör ekipman vs için 2240 TL kalıyor. Onada bakarız şimdi bisiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu monitör nasıl curved olsun mu ?
![]()
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Curved Lcd Ekran Monitör Fiyatı - Trendyol
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
24g2u oneririm
Klavye mekanik bir seyler istiyorsan hydra r6 onerebilirim uygun fiyatlara bulabilirsin. Hem mekanik, rgb hem de multimedyasi guzel ama eski klavye yine de dusun
aslında klavye mekanik bişeyler istiyorum ama tek bi siteden hem sistemi a lıyım hemde ekipmanları monitörü ordan alıyım incehesapKlavye mekanik bir seyler istiyorsan hydra r6 onerebilirim uygun fiyatlara bulabilirsin. Hem mekanik, rgb hem de multimedyasi guzel ama eski klavye yine de dusun
Gamepower katana oneririmaslında klavye mekanik bişeyler istiyorum ama tek bi siteden hem sistemi a lıyım hemde ekipmanları monitörü ordan alıyım incehesap
Sistemlere ek olarak alinca ucuza geliyoraslında klavye mekanik bişeyler istiyorum ama tek bi siteden hem sistemi a lıyım hemde ekipmanları monitörü ordan alıyım incehesap
katana iyi mi? ben saber rgb yi sevdim sıkıntı yaşarmıyım bideGamepower katana oneririm
Sistemlere ek olarak alinca ucuza geliyor
oyun oynamakkullanım amacı nedir ?
bide steel series rival 600 bide gamepower saberda sıkıntı yaşarmıyımGamepower katana oneririm
Sistemlere ek olarak alinca ucuza geliyor
Saber hakkinda pek bi bilgim yok benim katana hosuma gittikatana iyi mi? ben saber rgb yi sevdim sıkıntı yaşarmıyım bide
oyun oynamak
bide steel series rival 600 bide gamepower saberda sıkıntı yaşarmıyım