Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Sistemim Palit 3060 ve 11400F'den oluşmaktadır. İşlemcim boşta 34-44 arası. Tarayıcıda gezinirken, video izlerken +50 civarlarıdır. Valorantta +80'leri, RDR2'de +70'leri, Forza Horizon 4'de +70'leri buluyor. Cyberpunk 2077'de ise 90 derece üstüne çok rahat bir şekilde çıkabiliyor. Hatta 100 Dereceyi bile gördü ve oyunu kapattım. Cyberpunk'ın sorunları olduğunu biliyorum ama sıcaklıklar cidden çok fazla. Sistemimde uzun süreli oyun oynarken ısınmamasını, +80 ve +75 dereceleri çok görmemesini istiyorum. Kasa masanın üstünde ve kısa bir süre sonra masanın altına alacağım ve daha da çok ısınacak. Bu yüzden İntel'in işlemcinin yanında gönderdiği fan yerine sıvı soğutma veya hava soğutma kullanmak istiyorum fakat kararsız kaldım. İnternete bakınca sıvı soğutmanın gerekmediği, iyi bir hava soğutma yeterli olucaktır tarzından yazılar gördüm. Bu yukarıda vermiş olduğum sıcaklıkların ideal sıcaklıklarda olması için hava soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu almalıyım? Kafam karıştı ve yazmak istedim, düşüncelerinizi bekliyorum