RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49,321
- İsim
- Rev D
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi ;)
Valla bizde sabit hep. Ama biz voltaj verip turboya sabitledik.İşlemci sıcaklığa göre kendisini bukalemun gibi değiştiriyor. Benim anakarta göre biraz tuhaf değişiklikler var ama benimkisinde işlemcinin limitlerine göre belli.
Alıntıyı görüntüle
Bu bios değerlerinde ki değerleri bir tık görebiliyorum. 200w değerini bir süre görüyorum muhtemelen işlemci kendisini çoklu çekirdeğe göre çalıştırdığı dan kısıyor kendisini.
Ben 65w ve 125w değerlerini net alıyorum.
Muhtemelen daha iyi bir soğutucu olsaydı 250w görürdü diye düşünüyorum. Çünkü biosta 250w değeri var.
Muhtemelen sıcaklıklara göre bakıyor kendisini. Ama tüm çekirdeklerin muhtemelen 4.4ghz hızında %100 yük için 250w güce ihtiyacı var. (İ9 11900k nasıl 450w üstünü görüyorsa buda muhtemelen benzer şekilde aynı ailedeler çünkü onda olan bunda da vardır)
Ya alınacaksa tam alınacak soğutucu yada 125w (civarları) soputacak bir soğutucu yeter.
Yani h510 için bendeki değerler bunlar. Belki b560 için değerleri daha farklıdır. Ama bu işlemci belli sıcaklıklarda belli güç değerlerine çıkmasını sağlıyor. Tuhaf bir strateji ama yinede iyi. Ço kısınıyor olaylarına gerçekten bir çözüm bulmuşlar. İşlemciyi kısma yoluyla.