Neler Yeni

Öneri 1150tl blackshark v2x alınır mı

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Deniz Bulut
Ya insanlara anlatamıyorsunki berbat ötesi bir kulaklığı savunan bir kitle bile var yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla dostum bak abdullahin attığı video dan aldım kulaklığı itopya üzerinden di galiba ben hayatımda bu kadar kötü kulaklık görmemiştim ki keza gelen yorumlar hep benim yaşadığım sorunlar ile alakalı
Evet hocam bende kullanıyordum sözde 7.1'de ön arka farkı yok XD
Bu kulaklık için düşünceniz nedir hocam

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Kulaklığı uzun zamandır kullanıyorum.
Ses yüksekliği: Gayet yeterli. Sesi Windows üzerinde %70 seviyesinde kullanıyorum spotifyda %60 70 seviyesinde kullanıyorum, hiç son sese alıp müzik dinlemedim kulağımı ağrıtıyor. Arabada son ses dinler gibi dinliyorsaniz üzer.
Sanal 7.1: Kullanmıyorum, sanal 7.1 benim için zirvadan başka bir şey değil. Valorant'ta açıyorum htrf'yi çatır çatır bütün sesleri net duyuyorum. Bilgisayarınız iyiyse sanal 7.1 iş gorebilir kulaklığı ilk aldığımda arkadaşın pcde denedim hoşuma gitmişti fakat bende gürültü eko ne varsa yansıtıyor.
Hafiflik vs: Kulak, kafa ağrıtmıyor. İlk kullanımda biraz baskı yapıyor sol kulak alt kısmına. Fakat bu da kullandıkça açılıyor.
Mikrofon: Gayet temiz net ses veriyor sırf bu özelliği için almıştım yine olsa yine alırım. Bunda mikrofon çıkmıyor benim için -. Mikrofonun teli güzel ne şekil verirseniz kıpırdamadan duruyor. Bazıları yaylı gibi oynuyor eski haline dönüyor falan.
Ses kalitesi: Odyofil değilim keyifle müzik dinliyorum benim için güzel.
Laptop'um 8 yıllık bu ses kartına rağmen memnunum kesinlikle tavsiye de ederim. Kendime 400 abime 700e almışken bu fiyatı hakettigini kesinlikle düşünmüyorum, uyguna alınırsa süper.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Deniz Bulut
Kulaklığı uzun zamandır kullanıyorum.
Ses yüksekliği: Gayet yeterli. Sesi Windows üzerinde %70 seviyesinde kullanıyorum spotifyda %60 70 seviyesinde kullanıyorum, hiç son sese alıp müzik dinlemedim kulağımı ağrıtıyor. Arabada son ses dinler gibi dinliyorsaniz üzer.
Sanal 7.1: Kullanmıyorum, sanal 7.1 benim için zirvadan başka bir şey değil. Valorant'ta açıyorum htrf'yi çatır çatır bütün sesleri net duyuyorum. Bilgisayarınız iyiyse sanal 7.1 iş gorebilir kulaklığı ilk aldığımda arkadaşın pcde denedim hoşuma gitmişti fakat bende gürültü eko ne varsa yansıtıyor.
Hafiflik vs: Kulak, kafa ağrıtmıyor. İlk kullanımda biraz baskı yapıyor sol kulak alt kısmına. Fakat bu da kullandıkça açılıyor.
Mikrofon: Gayet temiz net ses veriyor sırf bu özelliği için almıştım yine olsa yine alırım. Bunda mikrofon çıkmıyor benim için -. Mikrofonun teli güzel ne şekil verirseniz kıpırdamadan duruyor. Bazıları yaylı gibi oynuyor eski haline dönüyor falan.
Ses kalitesi: Odyofil değilim keyifle müzik dinliyorum benim için güzel.
Laptop'um 8 yıllık bu ses kartına rağmen memnunum kesinlikle tavsiye de ederim. Kendime 400 abime 700e almışken bu fiyatı hakettigini kesinlikle düşünmüyorum, uyguna alınırsa süper.
Blackshark v2xden mi bahsediyorsunuz

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Valla dostum bak abdullahin attığı video dan aldım kulaklığı itopya üzerinden di galiba ben hayatımda bu kadar kötü kulaklık görmemiştim ki keza gelen yorumlar hep benim yaşadığım sorunlar ile alakalı
Bu kulaklığın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Kendin BOZUK olduğunu söylüyorsun ama hala ısrarla çöp diyorsun. Elinde değişim veya iade fırsatı varken kulaklığı göndermeyip bozuk kullanan sensin. V2 X kötü bir kulaklık değil ama ilk çıkış zamanlarında üretim bandından sıkıntılı çıkan bir kulaklık. Razer'da bunun farkında olduğu için ilk zamanlarda mail gönderenlerede zaten özür mesajı gönderip küçük bir kitleye Razer Gold verdi. Sonraki üretimlerde bu tarz problemler çok nadir yaşanıyor.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Bu kulaklık için düşünceniz nedir hocam

Hiç bilmiyorum çünkü almadım :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videonun yeterli olduğunu düşünüyorum. Abdullah abi hiç bir zaman sorunlu ürüne sorunsuz demedi, demez de.
Zaten bir problem yaşarsan iade hakkın var, 2008'de yaşamıyoruz sonuçta.
Bu kulaklığın ses kartı yoktu hocam ve Abdullah abinin kullandığı ile benim 12 yıllık Toshiba satellite laptopumun ses kartı :kekw:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Bu kulaklığın ses kartı yoktu hocam ve Abdullah abinin kullandığı ile benim 12 yıllık Toshiba satellite laptopumun ses kartı :kekw:
V2 X'de değil V2'de ses kartı var.

Top Bottom