Neler Yeni

1156 Pin anakart önerisi

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
Ooo çok iyi alamamı tavsiye eder misin? kasmasını istemiyorum eski bir işlemcisi var 1 gb ram var şuanki pcde ve kasıyor ram alsam düzelmeyecek yine kasacak al dersen almak için çabalayacağım önerir misin

Ben Kendi Sistemimi Yılın Başında İlk 4 Parçayı 1200 TL, Kalanlar İle Birlikte 2000 TL 'ye Topladım.
Ancak İnsanlarında Bahsettiği Gibi Upgrade Seçeneği Pek Yok, Topladın mı Bu Şekilde Kullanacaksın.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Ben Kendi Sistemimi Yılın Başında İlk 4 Parçayı 1200 TL, Kalanlar İle Birlikte 2000 TL 'ye Topladım.
Ancak İnsanlarında Bahsettiği Gibi Upgrade Seçeneği Pek Yok, Topladın mı Bu Şekilde Kullanacaksın.
Zaten eba gibi zoom'a falan girecek öyle şey yapmayacak

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
Zaten eba gibi zoom'a falan girecek öyle şey yapmayacak

Öyle Bir Bilgisayar İçin Bu Sistem Fazla Kaçabilir Tabi Ekran Kartını Ve Güç Kaynağını Düşürüp Stok Fan Kullanırsınız Öyle Sistem İhtiyacınıza Göre Uygun Olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vitriol X94 gibi bir soğutucuyla o işlemciyi nasıl 4.4 GHz'e çıkarttın?

Termal Macun Olarak Noctua NT-H1 Kullanmaktayım, Sıcaklık 4.4 Ghz'de Stabil Çalışırken Yaklaşık 70 Derecelerde Seyir Ediyor İşlemci. Aşırı Yük Altındayken 'de Max 80'i Görüyor,

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Öyle Bir Bilgisayar İçin Bu Sistem Fazla Kaçabilir Tabi Ekran Kartını Ve Güç Kaynağını Düşürüp Stok Fan Kullanırsınız Öyle Sistem İhtiyacınıza Göre Uygun Olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal Macun Olarak Noctua NT-H1 Kullanmaktayım, Sıcaklık 4.4 Ghz'de Stabil Çalışırken Yaklaşık 70 Derecelerde Seyir Ediyor İşlemci. Aşırı Yük Altındayken 'de Max 80'i Görüyor,
Prime 95 veya OCCT ile stres testi yaparak 4.4 GHz'deki sıcaklığının SS'ini atabilir misin?
Açıkçası oldukça yüksek bir overclock yapmışsın, inanması zor geliyor.
Aklımda böyle bir sistem kurma planı var, o yüzden garanti olsun istiyorum. :)

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Fazla olsun zaten ileride belki daha çok şey yapar o yüzden fazla olsa yine olur sorun olmaz ekran kartı 9800gt güç kaynapı 400w

Top Bottom