Aynı fiyata 3070Ti yokmuydu?Önceliğim satıp kar etmek. Sürekli takip ediyorum 3 hafta önce de lhrsiz 3070 aorus master almıştım 9200 e
Stok bitmişti o yüzden almamıştımMiladerim link bıraksaydın belki faydalanırız.
Lhr olmadığı için mining yapmak isteyenlere rahat satılır diye aldım. 11750 teklif geldi bile şimdidenAynı fiyata 3070Ti yokmuydu?
Ürün Başlığında LHR yazıyor neden lhr değil dedinStok bitmişti o yüzden almamıştım
Zotac RTX3080 10GB Trinity AMP Holo (GDDR6X,2xHDMI 2.1,3xDP 1.4a,Mind.750W PSU, LHR) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Zotac RTX3080 10GB Trinity AMP Holo (GDDR6X,2xHDMI 2.1,3xDP 1.4a,Mind.750W PSU, LHR) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Lhr olmadığı için mining yapmak isteyenlere rahat satılır diye aldım. 11750 teklif geldi bile şimdiden
alt sat için aldıysanız iptal ediniz..LHR kart bir kar edebileceğini sanmıyorum.
Onu birkaç hafta önce aldığım 3070 için yazmıştım onda lhr yoktuÜrün Başlığında LHR yazıyor neden lhr değil dedin
Sahibinden de ikinci el fiyatları 14 15k dan başlıyor satamaz miyim sizceLHR kart bir kar edebileceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alt sat için aldıysanız iptal ediniz..
Ha ama bu aldığın 3080 LHR ama her türlü kâr edersinOnu birkaç hafta önce aldığım 3070 için yazmıştım onda lhr yoktu