Sıcaklık değerlerini atabilir misin?İleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu?
Oc yapmayacaksan yeterdirİleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu?
o fana gram güvenmmiyorum üflesen daha çok soğuturmuşsun gibi geliyor ama galiba 80 85 derece görür yükteİleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu? (işlemciyi daha almadım)
işlemciyi çok zorlamazsanız yeterli olur ama bana sorarsznız 200tl de olsa fan alınİleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu? (işlemciyi daha almadım)
işlemciyi çok zorlamazsanız yeterli olur ama bana sorarsznız 200tl de olsa fan alın
O zaman 400 tl ye soğutucu önerebilir misiniz (uzunluğu max 163 mm)o fana gram güvenmmiyorum üflesen daha çok soğuturmuşsun gibi geliyor ama galiba 80 85 derece görür yükte
ID cooling den butcene uygun soğutma al derimİleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu? (işlemciyi daha almadım)
O zaman 400 TL ye soğutucu önerebilir misiniz (uzunluğu max 163 mm)
ben hiç sevmiyorum inte stok soğutucuyu bi işe yaradığı yok zatenİleride sıvı soğutma almayı düşünüyorum alana kadar stock soğutucu yeterli olur mu? (işlemciyi daha almadım)
K, KF, KS serisinden çıkmıyor diye biliyorum ben de.Şimdi fark ettim çıkmıyormuş :d