Neler Yeni

(11999Tl) 12100F 2060 sistem

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Benim yorumumda gülünecek ne var gülmüşsünüz
Herkesin işi farklı istekleri farklı size i3 12100f yüksek gelir bana düşük gelir bunda anormal olan nedir?
@Metshi @Furkan²
Sisteme göre işlemci nasıl düşük kalmış diyorsun ve saçma. 2060 ultra güçlü bir kart mı değil o zaman i3 gayet yeterli.

The GodFather

80+ Silver
Sisteme göre işlemci nasıl düşük kalmış diyorsun ve saçma. 2060 ultra güçlü bir kart mı değil o zaman i3 gayet yeterli.
Bak bende kasa alacağım ve bu işlemcinin benim için düşük olduğunu belirttim, sizin için yüksek veya normal olabilir orası beni ilgilendirmez.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bak bende kasa alacağım ve bu işlemcinin benim için düşük olduğunu belirttim, sizin için yüksek veya normal olabilir orası beni ilgilendirmez.
Sana göre bana göresi yok i3`e yüksek bir işlemci diyen yok zaten i3 dediğin giriş seviyesi bir işlemci. 2060`da şuan için giriş seviye bir kart ikisi de birbirine gayet yeterli neyi anlamıyorsun?

The GodFather

80+ Silver
Sana göre bana göresi yok i3`e yüksek bir işlemci diyen yok zaten i3 dediğin giriş seviyesi bir işlemci. 2060`da şuan için giriş seviye bir kart ikisi de birbirine gayet yeterli neyi anlamıyorsun?
Sen anlamıyorsun da neyse uzatmaya gerek yok

Karaboğa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih Furkan
Bu rgb kontrol kablosunu nasıl bağlayaxcağız anakarta
hocam ben kumandadan söktüm anakarttın alt kısmında rgb pinleri var ona bagladım ekran kartı anakart fanlar senkronize olması için. Fanları da kontrol edebiliyoruz galiba anakarttan bu arada.

Ekler

• 1231.PNG
    1231.PNG
    677.3 KB · Hit: 38
Top Bottom