SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
hazır sistem de olur.
onu biliyorum ondan ayrı .Cumartesi sistem çıkacakmış forumda detaylarını bilmiyorum ama onu bekle bence
2k lık monitör 1klık kulaklık mouse falanKulaklik hoporlor mouse klavye monitor hersey dahil derken neler dahil ihtiyaclarini belirtirmisin
+1 Silverlar kesin katılabilir diye düşünüyorumCumartesi sistem çıkacakmış forumda detaylarını bilmiyorum ama onu bekle bence
2k lık monitör 1klık kulaklık mouse falan
hocam biliyorum da bu ayrı+1 Silverlar kesin katılabilir diye düşünüyorum
forumda herkese verilmez bence belirli rütbe kısıtlaması olurCumartesi sistem çıkacakmış forumda detaylarını bilmiyorum ama onu bekle bence
ben silver ım bana geliyorforumda herkese verilmez bence belirli rütbe kısıtlaması olur
hocam başlıkta her şey dahil demişsiniz her şey dahilden kastınız çevre birimleri mi yoksa sadece sistemin tüm parçaları mıhazır sistem de olur.
Beyler konu çok dağıldı 8600 e toplayacak biri varmı sadece kasaben silver ım bana geliyor
8600 kasa 3k da monitör kulaklık falan ama onları önermenize gerek yok sistem yeterlidirhocam başlıkta her şey dahil demişsiniz her şey dahilden kastınız çevre birimleri mi yoksa sadece sistemin tüm parçaları mı
biraz zor o fiyatahazır sistem de olur.