12.000 BTU Klima Önerisi

kronoS58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
30m^2 salon için soğutma amaçlı klima almak istiyorum. 18 mi alsam diye düşünüyordum da tam sınırda diye ekstra masrafa girmeden 12.000'e karar verdim. Daikin'in alt markası Airfel ya da Baymak'ın modellerini düşündüm. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek varsa müteşekkir kalırım.

Airfel modelini aldım hocam, bugün eve teslim ettiler. Yarın da montaj için arıcam.

30m^2 salon için soğutma amaçlı klima almak istiyorum. 18 mi alsam diye düşünüyordum da tam sınırda diye ekstra masrafa girmeden 12.000'e karar verdim. Daikin'in alt markası Airfel ya da Baymak'ın modellerini düşündüm. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek varsa müteşekkir kalırım.

Tcl neden tercih etmediniz?

Airfel kombimiz var traktör gibi calişiyor umarim klimada iyidirler 2 ay önce 20 bine dusmustu bu 12 binlikler

Tcl neden tercih etmediniz?

Airfel kombimiz var traktör gibi calişiyor umarim klimada iyidirler 2 ay önce 20 bine dusmustu bu 12 binlikler
iyi kötü bir yorum okumadım, genel olarak airfel-samsung-baymak arasındaydık. Spesifik olarak bir fark bulamadığım için airfel seçtim. Dış ünite sesleri samsung ile aynıydı

Arçelik harici klima duymadım tanımadım. Uğraştırmaz ek masraf ettirmez 12605 alabilirsin. 12325 a da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,699
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri