12 13k arası kaleme uygun tablet önerisi

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Arkadaşlar laptopum bozulduğu için bir tablet arayışına çıktım üstüne güzelce not alabileceğim not alınması kolay olan bir tablet arıyorum. Kredi kartımdaki limit bu kadar fazlasını rica ederim önermeyiniz şimdiden teşekkür ederim

Matepad 11.5 2025 papermate
Kalem desteği olan en iyi hissiyatı tablet
Kalemide 2-3k arası

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam işletim sisteminden dolayı sıkıntı yaşar mıyım hani google vs yok ya
ben geçen sene bu zamanlar alacağım zaman bana huawei önermişlerdi o zaman 9k+ 2k kalemdi. Microg falan uğraştıracak bazen de sıkıntı yaşarsın dediler tab s9 fe aldım pişman da değilim. Arada oyun da oynuyordum gta sa falan kasma donma olmadan güzeldi. Kalemi de gayet iyi.

ben geçen sene bu zamanlar alacağım zaman bana huawei önermişlerdi o zaman 9k+ 2k kalemdi. Microg falan uğraştıracak bazen de sıkıntı yaşarsın dediler tab s9 fe aldım pişman da değilim. Arada oyun da oynuyordum gta sa falan kasma donma olmadan güzeldi. Kalemi de gayet iyi.
hocam 20k fiyatı benim limitimi orada belirttim imkanım olsa samsung alırdım ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu paraya daha iyisi yok.
hocam xiaomi pad pro falan gördüm onlar nasıldır

• Beğen
hocam 20k fiyatı benim limitimi orada belirttim imkanım olsa samsung alırdım ben de

hocam xiaomi pad pro falan gördüm onlar nasıldır
s9fe 20k alınmaz max 11k falan ederi s11 s10 falan bak

• Beğen
onlar da bütçemi aşıyor hocam maalesef 17 18k öğrenci olduğum için maalesef çıkmıyor bütçe

hocam 128 gb yeterli olur mu 256 mı alayım
lenovonun modeli vardı fiyatına göre çok iyi özellikleri vardı ama kalite olarak nasıldı bilmiyorum
ben ders için kullandım 128 fazlasıyla yeterli. 720p yeterli olduğundan yüzlerce video indiriyordum bazıları tüm kitabın çözümü 3 saat falan da oluyordu. Spotify müzik listelerini de indiriyordum. Birkaç tane de oyun vardı gta sa ,minecraft,brawl stars,clas royale ve çoğu sosyal medya platformu.

Ben olsam Huawei almazdım microG kursan bile bazı google hizmetleri çalışmıyor riske atmaya gerek yok bu bütçeye honor alınır

Ben olsam Huawei almazdım microG kursan bile bazı google hizmetleri çalışmıyor riske atmaya gerek yok bu bütçeye honor alınır

Honor da google uygulamaları çalışıyor mu hocam

Honor da google uygulamaları çalışıyor mu hocam
Evet honor da çalışıyor bende honor pad v9 alıcam on numara cihaz ama 17k

Huawei de güzel cihaz ama 128gb yeteceğini düşünmüyorum en az 256gb olsa iyi olur oda 14k ama bütçenizi aşıyor galiba

Son düzenleme:
Geri