Neler Yeni

12-15k Bütçeye Uygun Laptop

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
off aman hocam hastalıktan kafa mı kaldı f15 işte daa :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fena salgın var bu arada dikkat edin forumdaşlar
2021 kasa direkt problemli hocam, wifi kartın çökme problemi ve aşırı bir şekilde ısınma problemi var. İkinci el bakacaksan 2060 cihaz bak daha mantıklı olur.

El-Turco

80+ Bronze
2021 kasa direkt problemli hocam, wifi kartın çökme problemi ve aşırı bir şekilde ısınma problemi var. İkinci el bakacaksan 2060 cihaz bak daha mantıklı olur.
hocam onlarda garanti olan modellerini bulmakta zorlanıyorum üstüne üstlük yorulmuş pil sağlıkları düşmüş oluyorlar ama arıyorum hala bir de 3050ti istememin nedeni güncellik ve uzun vade

ama uyarınız için teşekkür ederim dikkate alıcam hocam acer nitro 5 ya da ideapad gaming 3 düşünüyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
hocam onlarda garanti olan modellerini bulmakta zorlanıyorum üstüne üstlük yorulmuş pil sağlıkları düşmüş oluyorlar ama arıyorum hala bir de 3050ti istememin nedeni güncellik ve uzun vade

ama uyarınız için teşekkür ederim dikkate alıcam hocam acer nitro 5 ya da ideapad gaming 3 düşünüyorum
Nitro veya IdeaPad olabilir evet. Aslında o bütçeye Tulpar 2060 bulabilmen gerek tabi çok fazla pil gücü önemli değil ise.

Top Bottom