Neler Yeni

Yardım 12.792 TL'ye aldığım 3070 Ti geldi . Şimdi ne yapmalıyım ?

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
evet benım bılgım yok saygı cercevesınde konuş bu agresiflik nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sadece onerdım daha ıyı performans alır diye fiyat belirtmemiş ben neyapayım arkadaş
bilgin yoksa konusma saygisizlik yapmadim 🙂 bilmeden oneriyorsun adam bosu bosuna para verecek

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Reyis seni de aramışlar mıydı iptal olacak diye yoksa sipariş ettin sıradan bi sipariş gibi onaylayıp kargoya verildi mi birde neyle aldın kredi kartı ilemi

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Satarsın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Reyis seni de aramışlar mıydı iptal olacak diye yoksa sipariş ettin sıradan bi sipariş gibi onaylayıp kargoya verildi mi birde neyle aldın kredi kartı ilemi
Kredi kartı ile aldım . Siparişimi ilk ticari alım sebebiyle iptal ettiklerini söyledim telefonda pek takmadılar beni mail adresimize yazın dediler . Bende sonra hemen mail attım sözleşmeye göre hakkımı yediklerini ve eğer siparişimi onaylamazlarsa yasal olarak işlem yapacağımı söyledim 1 gün sonra siparişim onaylandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadım tam olarak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şahsen öylesine bir kartı bu kadar uygun fiyatlı almışken kullanırdım.
Para biriktirip işlemci almanızı öneririm.
Eğer bilgisayarı bir an önce kullanmak istiyorsanız idarelik bir işlemci alın. Daha sonra yükseltirsiniz.
İdarelik işlemci minimum R3 3100 olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ