Neler Yeni

Yardım 12.792 TL'ye aldığım 3070 Ti geldi . Şimdi ne yapmalıyım ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Acelen varsa ikinci elden en ucuz AM4 işlemcilerden birini al sistemi kullanmaya başla. Sonra da para biriktirip iyi bir işlemci al 3070Ti yi satmaya değmez.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

rech

80+ Bronze
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Hocam işlemci hariç her şeyi toplamışsınız bence biraz daha sabredin güzel de bir işlemci alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgin yoksa konuşma suan en alinmayacak islemcilerden birtanesi
Neden?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
bilgin yoksa konuşma suan en alinmayacak islemcilerden birtanesi
evet benım bılgım yok saygı cercevesınde konuş bu agresiflik nedir?

yanlış bilgilendirme. 5600x ile 5600 arasında 200 mhz fark var pbo ile kapatılabilyior fazladan para vermiş oluyosun
ben sadece onerdım daha ıyı performans alır diye fiyat belirtmemiş ben neyapayım arkadaş

NotGonna

80+ Bronze
evet benım bılgım yok saygı cercevesınde konuş bu agresiflik nedir?

ben sadece onerdım daha ıyı performans alır diye fiyat belirtmemiş ben neyapayım arkadaş
ben arkadaş gibi bi agresiflik sergilemedim hocam ne kadar parası olursa olsun alınmaz aynı işlemci arkadaş yorumunuzu görüp alırsa diye söyledim

Hocam işlemci hariç her şeyi toplamışsınız bence biraz daha sabredin güzel de bir işlemci alın.

Neden?
çünkü en az bin tl daha ucuz 5600 ile aynı performansı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Hocam kesinlikle satmamalısınız bu fiyata almanız bile mucize o yüzden kartın değerini bilin işlemci için bekleyin derim.
12k ya çok iyi fiyata almışsın bence para biriktir herkes bulamıyor böyle fırast
hayırlı olsun çok iyi fiyat bence gidin sağlam bir işlemci için para biriktirin sonra yolunuza bakın.
Bir yerden borç al işlemci al o fiyata 3070 ti bulunmaz nimet alamadığım için pişamanım o fiyata
kanka işlemci al kullan bence hiç uğraşma
baktın çok mu üst düzey geldi ekran kartı yavaş yavaş parçaları upgrade edersin
Haklısınız öyle yapmak lazım , dedim satsam 6700xt alır yanınada kalan parayla işlemci alırım dedim ama bakalım hayırlısı duruma göre karar vereceğim.

Neden?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Haklısınız öyle yapmak lazım dedim satsam 6700xt alır yanınada kalan parayla işlemci alırım dedim ama bakalım hayırlısı duruma göre karar vereceğim.
kanka iş güç sahibiysen ve maaşın varsa vatanın vs faizsiz alışveriş kredileri var diye biliyorum bir göz at istersen ya da al kredi kartına taksitlendir işlemciyi mümkün olur mu bilmiyorum ama

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Eğer bütçenize uyarsa bence am4 soket için 5800x alın

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
ben arkadaş gibi bi agresiflik sergilemedim hocam ne kadar parası olursa olsun alınmaz aynı işlemci arkadaş yorumunuzu görüp alırsa diye söyledim

çünkü en az bin TL daha ucuz 5600 ile aynı performansı veriyor
sana değil o umıt ozdag resimliye dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
kanka iş güç sahibiysen ve maaşın varsa vatanın vs faizsiz alışveriş kredileri var diye biliyorum bir göz at istersen ya da al kredi kartına taksitlendir işlemciyi mümkün olur mu bilmiyorum ama
Bu konuyu araştırmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Amerikada kuzenim var şuan yurtdışında 5800x 5450 tl sizce bir şekilde zorlayıp bir yerden para bulup almaya çalışıyım mı yoksa çok kayda değer bir fiyat değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom